Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Baj ha lenézem a haveromat...

Baj ha lenézem a haveromat emiatt? Csak szerintem gáz ha ilyeneket nemtud?

Figyelt kérdés
Szóba jött a 9/11 es terrortámadás, és nem tudta mi történt akkor, azt sem tudta volt. Azt sem tudta mi volt a The Beatles meg a Queen, pedig én egyáltalán nem vagyok rock rajongó, de hát ki nem ismerné őket, meg a többit?, és a második világháborúl csak annyit tudott elmondani hogy európában volt egy csata. Menőzött hogy egy jó tanuló, de szerintem ez gáz, hogy egy 17 éves ember ilyen dolgokat nem tud és nem ismer. Meg a sokak szerint buta haverom is ismerte mindet. Ez fajta alapintelligencia szerintem, és én egyszerűen lenézni tudom csak emiatt...17f
2019. jan. 17. 12:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hát megsùgom Neked,hogy èn analfabèta vagyok es bejárònőkènt dolgoztam gazdag,tanult embereknèl.

Ugyvèd 0èrzelmi intelligencia.

Ès meg sorolhatnám

Azert mert tanult valaki,meg nem jelenti azt,hogy intelligens ès bölcs.

Ès ha ilyenek miatt lenèzel valakit Te vagy a buta.

Olvass inkabb utana,milyen fobiak vannak,en pl.rettegek a tanulastol,minden informaciotol elhatáròlòdom.

A lènyeg a szìv es hogy jo ember legyen.

Nem kell veluk baratkoznod,de Te sem vagy bölcsebb,ha lenèzel másokat.

2019. jan. 17. 23:41
 12/14 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem baj, de hát ez a te dolgod és a te véleményed.

Én úgy gondolom, hogy nincs jogod eldönteni, mit kell valakinek tudni és mit nem. Hogy mi az alapműveltség valakinek. Szerintem pl. az is alap dolog, hogy rendesen használjuk a vesszőket és normális legyen a helyesírásunk, viszont van olyan barátom, akinek ez nem fontos vagy nem jó benne.

Ahogy egyébként te sem. Most lenézzelek?

Tessék a saját házad körül sepregetni, ha meg valakit ilyen jelzőkkel illetsz, akkor nem vagy a barátja.

2019. jan. 18. 14:00
 13/14 anonim ***** válasza:
Ez akkora kulturális különbség, amit a szex nem fog áthidalni később. Egyszerűen nem vagytok egymáshoz valók, hagy menjen egy hozzá hasonló buta szőkéhez.
2019. jan. 22. 16:21
 14/14 anonim ***** válasza:

Sokan összekeverik a tudást az intelligenciával.

Az intelligencia: tudás + viselkedés

Hiába egyetemi professzor valaki, ha az asztalra okádik berúgáskor. Hiába tud valaki illedelmesen viselkedni, ha nem tud hozzászólni, mert buta.

2019. jan. 27. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!