Mégis igaza volt? Most még jobban elkeseredtem, de teljesen.
A családodnak és a közeli barátaidnak természtesen elmondhatod a problémáidat. De másoknak tényleg ne panaszkodj.
Én olyan helyen dolgozom, ahol naponta sok ember megfordul. Visszatérő ügyfelekről van szó, akikkel általában elég jóban vagyok. Néhányan ezt a jó kapcsolatot úgy értékelik, hogy megoszthatják velem a magánéleti problémáikat. Ennek nem örülök, mert nem azért vagyok ott és nagyon fárasztó más emberek panaszáradatát hallgatni és kedvesen bólogatni és megértően helyeselni.
Nem érdekel, hogy valakit zavar, hogy csúszós az út és nincs eltakarítva. Az sem, hogy sokat kell várni az orvosnál, vagy az eon túlszámlázott stb.
A barátaimat és a családtagjaimat természetesen végighallgatom, de majdnem idegenek panaszkodását nem szeretem hallgatni.
Gondolom nem fog tetszeni a válaszom, de én is mostanság vesztem össze egy haverommal emiatt.
Az oké, ha kisírja magát a vállamon, vagy ilyesmi.
De a nonstop panaszkodás és hiszti, az nem. Elhiszem, hogy neki sz*r. De kinek nem?
Más témája már nem is volt egyébként, meg is mondtam neki, gondolom most másoknak hisztizik, milyen bunkó vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!