Hol bujkálnak a normális emberek?

Hidd el, magänyosabb vagy a hamis tärsasäggal a hätad mögött, mintsem , hogy egyedül legy, amig meg nem talälod a "lelkitärsad"
"Amikor az ember egyedül van, egyedül o dontheti el, hogy az magäny, vagy szabadsäg"!
Amugy ezt a kerdest en is minden nap felteszem magamban :) Valoban nehez talälni, ezt elismerem, de ha värsz, egyszer csak felbukkan valaki, akivel olyan jol megfogjätok egymäst erteni, hogy többe nem akartok egymäs nelkul elni :D☺
De sok ötletem nincs, hol ismerkedhetsz meg uj emberekkel.. :( Ami most hirtelen eszembejutott, az az, ( mert nekem bevält ) hogy elmesz a kedvenc enekesed koncertjere, es ott automatikusan a többi fannal meglehetosen joban lesztek :)
Sok sikert neked, es szep napot!♥
"A hívők nagyrészt ostobák, főleg akik mindenben istent látják és ezt nem is titkolják. Persze hülyékre is szükség van, mert akkor sose derülne ki, hogy vannak okos emberek is"
a válasz neked szépen te buta ateista
már neharagudj de az vagy ateista és buta is
----------
a hitetlen emberek a legbutábbak a Földön
majd meglátod nefélj hogy ki a Jó Isten és Jézus
addig jobb ha nem irogatsz ilyen dolgokat
mert nagyon gyorsan a pokolba kerülsz
és nem is én mondom , vagy irom ezeket
hanem a Biblia
és Isten is elmondta mindn Profétának
és Jézus is ezt hirdette
nagyon vigyázzatok emberek , és térjetek meg

Nekem volt pár barátom de csak ki használtak, inkább be fejeztem velük, itt gyakorin próbálok de nem nagyon van olyan ember, most egy lánnyal próbálok barátkozni, de nem nagyon akar semmit ahogy látom ,pedig én csak a barátja akarnák lenni, van egy fiú is de hát ő rajta sem látom, eddig mindig én kezdeményeztem nekik de ennek már vége most nekik kell, ha nem írnak be fejezem velük.
Spontán menj ki az utcára ülj le egy padra olvass egy könyvet, bátor ember le fog szólítani :-) bár én nem biztos hogy le szólítanálak én is elég félénk vagyok, pedig valahogyan erőt kéne vennem magamon,szívesen barátkoznék, beszélgetnék, jól érezném magam egy baráttal de hát nagyon nehéz ilyen emberek találni a mai világban :-( vagy járj el olyan helyekre ahol többen vannak például edzeni stb..
És ismerkedj, vagy spontán az utcán szimpatikus embereket szólíts le és majd alakul :-)
Ha szeretnél beszélgetni esetleg barátkozni és nem számít ez a kor különbség akkor nyugodtan írja.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!