A legjobb barátom a veszekedésünk után elhunyt. Ennek már 4,5 éve. Szerintetek normális ha mai napig nem tettem túl magam a halálán? Egyszerűen üres az életem nélküle és úgy érzem nálküle nem tudok élni.
Figyelt kérdés
2018. júl. 17. 21:05
1/3 anonim válasza:
Normális. Én így voltam/vagyok a Feleségem (35) halála után. Tudsz nélküle élni, csak meg kell tanulnod, hogy hogyan. Amúgy meg nagyon rövid az élet, szóval nem kell sok időt kibírni, hamarosan mi következünk.
2/3 anonim válasza:
Ha nagyon zavarja a lelkiismeretedet az eset, akkor kérjél segítséget valamilyen egyházi mentálhigiénés tanácsadótól!
(Pap, lelkész, hitoktató, teológus, gyászterapeuta, hospice munkatárs, stb. stb.)
3/3 A kérdező kommentje:
Voltam már olyan helyen ahol segíthetnek. Jobb is lett, de csak egy ideig. Utána megint a mély depresszió jött, mert rájöttem, hogy hiányzik...:(
2018. júl. 19. 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!