Manapság az normális, ha előre enged az eggyik haverom mikor bemegyünk a kocsmába vagy a mekibe?
Bizonyára csak udvariasságnak számít, továbbá jó eséllyel az van, amit előttem írtak.
Két "gy"-vel írni az egyiket már kevésbé normális ;)
Ha megyünk egy 7-8 fős társaságban, és én elöl vagyok, akkor megvárom még mindenki bemegy, és én vagyok az utolsó.
Buszon, ha nincs tömeg, akkor is a vége felé szállok le. Ha tömeg van, akkor mindegy, hogy hol nyomorogsz.
Haverommal is egymást előre szoktuk engedni. Egyszer én, egyszer ő. Miközben pedig mutatjuk, hogy menjen a másikunk, odaszólunk egymásnak, hogy "Először a nők és a gyerekek".
Nincs ebben semmi fura. És még melegek sem vagyunk. xD
Hihetetlen, hogy mennyire primitívek az emberek, hogy egy ilyen végtelenül alap gesztus le tudja dobni a gépszíjat...
Semmi köze a melegséghez. Pusztán udvarias volt. Férfiak között is van udvariasság, nem átcsörtetünk egymáson, mint a vademberek. Engem pl a főnököm is mindig maga elé enged. Ragaszkodik hozzá, hogy milyen ajtónál ő nyitja az ajtót, és a férfiakat is előre engedi. Én 30-as férfi vagyok ő 40-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!