A barátnőm bajban van. Mit tegyek?
Ha elzárkózik, nehezen tudsz bármit tenni, pedig nagyon nagy szüksége lesz nemsokára rád, lelki támaszként.
Sok mindent nem tudsz tenni, várnod kell. Ez a kapcsolat nem lesz hosszú életű, de sok sebet ejthet az önbecsülésén.
A leírásod alapján a fiú nem szereti. Nem féltékeny, hanem uralkodni akar felette. Remélem, nem megy túl messzire az uralkodni vágyásban.....
A szüleinek jelezheted a problémát, de ez is rizikós. Egy életre megutálhat a vélt árulásod miatt. Bár ez még mindig kisebb baj, mint a közelgő lelki terror, amiben nemsokára találhatja magát a lány, ha nem tudja józanul mérlegelni a kapcsolatának lehetőségeit.
Tudom, szerinted én könnyen írom le ezt, de hidd el,hogy nem. Sok jót nem látok ebben a kapcsolatban. Láttam elég sok ilyen embert és kapcsolatot, van összehasonlítási alapom. De remélem, tévedek.
Semmit nem tudsz tenni, én lassan nyolcadik! éve nézem, ahogy a hülye, fx pasija építi le teljesen a barátnőmet. :(
Ezerszer mondtuk neki, hogy dobja ki, de már annyi önbizalma sincs, mint egy törpének. Elhiszi, hogy ő a hülye a pasinak igaza van mindenben vele kapcsolatban, stb.
Hagyjuk, majd talán megjön az esze, de 23-29 éves korát - eddig - totál elcs.szte.
Fogyott csomót, sír rengeteget, de nem hagyja ott azt a tulkot. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!