Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért van az, hogy a bajban...

Miért van az, hogy a bajban egy barátomra sem számíthatok?

Figyelt kérdés

iskolakezdés első hetére nincs még albérletem úgyhogy 4 éjszakát szerettem volna a barátaimnál tölteni, de mindenkitől jönnek a kifogások...

miért csak akkor barát a barát ha bulizni kell?

vagy az lehet a gond, hogy én képzelek sokat a kapcsolatokba?

2014. szept. 6. 00:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert nem igaz barátaid vannak sajnos. Ha mas nem , a padlóra is leagyaznek a baratnomnek, ha nem lenne máshol hely.
2014. szept. 6. 01:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem az igényed rendben van.

Vagy sajnos pont rossz emberekkel próbáltál eddig barátkozni, vagy magad is annyit fektettél eddig a kapcsolataidba, hogy azok a felszínességen túl nem tudtak mélyebbek lenni. Keresd az önzetlen emberek társaságát, akikre lehet számítani, akiknek a tanácsát is szívesen megfogadnád, mert azonos az értékrendetek, és akiknek te is önzetlenül odaszánod a segítséged az év minden napján. :)

2014. szept. 6. 01:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem igazán barátaid.

De lehet, hogy tényleg olyanok a körülményeik, hogy nem tudnak vendégül látni.

2014. szept. 6. 01:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha ennyire nem képesek.Nem igaz barátok!

Pont,hogy a barátok a bajban segítenek legfőképpen.

Én is bármikor befogadnám pár napra a legjobb barátnőmet.Ha tudom,hogy ép nincs albérlet. Nem hogy 4 napra,de akár 1-2 hétre vagy többre is szívesen fogadnám.Persze mivel szüleimmel élek. Pár napnál tovább nem engednék meg,hogy akárkit is elszállásoljak itt.De ha külön élnék addig segítenék amíg csak lehet.

2014. szept. 6. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!