Miért van az, hogy a bajban egy barátomra sem számíthatok?
iskolakezdés első hetére nincs még albérletem úgyhogy 4 éjszakát szerettem volna a barátaimnál tölteni, de mindenkitől jönnek a kifogások...
miért csak akkor barát a barát ha bulizni kell?
vagy az lehet a gond, hogy én képzelek sokat a kapcsolatokba?
Szerintem az igényed rendben van.
Vagy sajnos pont rossz emberekkel próbáltál eddig barátkozni, vagy magad is annyit fektettél eddig a kapcsolataidba, hogy azok a felszínességen túl nem tudtak mélyebbek lenni. Keresd az önzetlen emberek társaságát, akikre lehet számítani, akiknek a tanácsát is szívesen megfogadnád, mert azonos az értékrendetek, és akiknek te is önzetlenül odaszánod a segítséged az év minden napján. :)
Lehet, hogy nem igazán barátaid.
De lehet, hogy tényleg olyanok a körülményeik, hogy nem tudnak vendégül látni.
Ha ennyire nem képesek.Nem igaz barátok!
Pont,hogy a barátok a bajban segítenek legfőképpen.
Én is bármikor befogadnám pár napra a legjobb barátnőmet.Ha tudom,hogy ép nincs albérlet. Nem hogy 4 napra,de akár 1-2 hétre vagy többre is szívesen fogadnám.Persze mivel szüleimmel élek. Pár napnál tovább nem engednék meg,hogy akárkit is elszállásoljak itt.De ha külön élnék addig segítenék amíg csak lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!