Miért mindíg a bajban derül ki, hogy ki az aki nem is a barátod? Meghalt a cicám, ennek kapcsán.
"Én mondtam, hogy már megkapta csak most nézte meg, lehazugoztam,"
Ne is haragudj, de én sem nézem másodpercenként az üzeneteimet. Más dolgok is vannak a világon, mint az internet. Attól, hogy valaki megkap egy üzenetet, még nem feltétlenül van gépközelben, telefonközelben, stb.
Nekem volt már olyan, hogy csak másnap találtam meg egy sms-t, mert épp a szomszédnál voltam, amikor jött, nem hallottam.
Emiatt valakit lehazugozni... hát tudod... azt érzem, hogy nem szeretnék a barátod/barátnőd lenni. Megértem, ha fáj a cicád elvesztése, de a viselkedéseddel most elvesztettél egy barátot is.
Arra nem gondolsz, hogy a barátodnak is vannak gondjai-bajai, vagy csak fáradt volt, netán nem ért rá? Erre te lehazugozod. MIt kellett volna tennie szerinted? Mondta, hogy visszahív. Részvétem a macskád miatt, de ne haragudj, mit kellett volna tennie? Bömbölnie egy sort?
Nem bántani akarlak, de kissé hirtelen vontál le következtetéseket a barátod viselkedéséből, és ahogy írod szinte dührohamot kaptál, mert nem azonnal írt neked vissza, vagy hívott vissza. Néha számolj el 10-ig mielőtt cselekszel, vagy bántod a másikat.
Ez annak az esete, hogy veled valami rossz történik, és egyből elvárod, hogy mindenki sírjon-ríjon, mintha egyedül te lennél a világon, akivel rossz történhet. És ha valaki nem úgy tesz, ahogy elvárod, akkor máris ő a hibás, és támadsz.
Nem is csodálkozom ilyen után, hogy rád csapta a telefont. Az is lehet, hogy más előzményei is vannak ennek (ismerve a jellemedet), és ez volt a pont, amikor elege lett.
haha de nyomi vagy :D m
nagyon gááz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!