Mi történt, miután meghalt a barátod/párod/férjed?
Az éjjel azt álmodtam, hogy a párom egy balesetben elhunyt. Nagyon rossz volt, és ez még nem is a valóság. Eszembe jutott, hogy mit tennék, ha tényleg valóság lenne.
Kérdéseim:
Amikor elvesztetted a párod, mennyi idős voltál? Mennyi ideje voltatok együtt? Miben halt meg? Hogy tetted túl magad rajta? Azóta van új kapcsolatod?
:(((( megkönnyeztem :(
de nem a pénzéhes p*csán!
Az első lehat kamu, sok férfi ezzel akarja a nőket lejáratni.
A többin megkönnyeztem én is, durva, hogy valaki ezt is képes lepontozgatni. (nem a százalék miatt...)
Röviden: 24 voltam, ő 25, a lányunk 5. Rendőrök jöttek, hogy sajnos rossz hírt kell közölniük...
Ennek 5 éve. Én azóta férjhez mentem, van egy pici kisfiam is.
ma 15:20 vagyok
Én nehezen tudtam feldolgozni.Amikor a rendőr elmondta mi történt,engem 2 hétig folyamatosan altattak az orvosok,mert azt hittem megtébolyodom.Nagyon sokáig élőhalottként éltem(inkább vegetáltam),mert iszonyatos rémálmaim voltak a balesettel kapcsolatban.A férjem és a fiaim egy autóbaleset következtében bent égtek az autóban.Ezt épeszű ember nem tudja feldolgozni.Én sem tudtam.Sok-sok évnek,és sok barát segítségére volt szükségem,hogy éljek..Ma is vannak néha rémálmaim,de ma kárpótol a lányom,aki tudja hogy volt neki 2 csodálatos bátyja.De ennyi év után,a sok orvosi segítségnek köszönhetően már tudok úgy beszélni róla,hogy csak elsírom magam,de a könnyeket letörölve újra tudok mosolyogni..15 évnek kellett eltelnie,hogy azt mondjam,milyen jó,hogy nem öltem meg magam.Nehéz volt.
15.13-as vagyok.
Iszonyú nehezen. Naphosszat a temetőben voltam, rengeteget sírtam. A munkámat is, a fiamat, és magamat is elhanyagoltam. Nem érdekelt semmi, és senki. Ha nem lett volna a fiam, biztosan öngyilkos lettem volna.
1808 vagyok. Azt hittem, megnyílik a föld alattam, arra vártam, komolyan, és csak kiabáltam, hogy nem lehet igaz, abban reménykedtem, mégsem őt találták meg. Azt hittem, belebolondulok. Őt vártam haza, és rendőrök jöttek, hogy baleset érte...
Nem kívánom senkinek. Mire a temetést elrendeztem, azt hittem, sosem lesz vége. Nehéz volt olvasni az újságban is. Nagyon nehéz volt, és még most is sokat gondolok rá. De az az utáni 1-másfél év....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!