Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi történt, miután meghalt a...

Mi történt, miután meghalt a barátod/párod/férjed?

Figyelt kérdés

Az éjjel azt álmodtam, hogy a párom egy balesetben elhunyt. Nagyon rossz volt, és ez még nem is a valóság. Eszembe jutott, hogy mit tennék, ha tényleg valóság lenne.

Kérdéseim:

Amikor elvesztetted a párod, mennyi idős voltál? Mennyi ideje voltatok együtt? Miben halt meg? Hogy tetted túl magad rajta? Azóta van új kapcsolatod?

2012. ápr. 22. 15:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
90%

Ez nem semmi! Le a kalappal előtettek.

Nagy harc amin végig mentetek és még így is van bennetek erő az élethez! Gratulálok!!!!

2012. ápr. 22. 19:19
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mikor elvesztettem a Barátnőmet, 18 éves voltam. (ennek két éve) 2 éve voltunk együtt és tervezgettük a jövőnket... Annyira egy hullámhosszon voltunk, sokszor úgy éreztem, hogy mi ketten alkotunk egy kerek egészet. Annyira a másik felem volt... Azóta sem találom a helyem a világban, főleg, hogy azóta ért mégegy csapás, szóval mostmár végképp' csak bolyongok. Egyébként autóbalesetben halt meg. Hogy hogyan tettem túl magam? Sehogy. Nem is hiszem, hogy valaha képes leszek rá. Nem vágyom másik kapcsolatra azóta sem. Egyesek próbálnak siettetni, de úgyis én érzem, hogy mikor vagyok készen a továbblépésre. ...hát nem mostanában:/ Az utolsó kérdésedre pedig már megadtam közben a választ, hogy nincs új kapcsolatom, nem is vágyom rá.

2012. ápr. 27. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!