Úgy érzem, bajban van a barátnőm (16 éves), lent kifejtek mindent. Vsgy csak én parázom túl?
szerintem túl reagálod a dolgot,meg az ő problémája hogy mennyit eszik.
Az meg hogy kinek meséli el a magánéletét azt ő dönti el.Én se szoktam elmondani ezt azt...lehet az akárki.
Ha tényleg barátnők lennétek, te is tőle azonnal, nem mástól később tudtad volna meg.
Szép dolog a segíteni akarás, de azt erőszakkal nem lehet, te sem akarjad.
.
Nyugodtan rákérdezhetsz, legfeljebb kiderül, hogy ti, barátnők mennyire őrzitek egymás titkát, valamint az, hogy mennyire megy a pletyó!
#2 nem vagyok irigy, nekem is van barátom.
#4 hagyj pls, ilyen emberekre nincs szükségem.
Többiek: Köszönöm a választ.
Túl parázod.
Hidd el mindenki tudja,hogy van e baj önmagával vagy nincs.
Én 54 kg-ról fogytam le 45-re kb 5 hónap alatt. Stressz,lelki probléma.Ettem én,de nem ragadt meg. Szerencsére kicsit nyugodtabban élek és tavaly óta felszedtem 3 kg-ot. Most 48 vagyok.
Nos a anyámtól kezdve a rokonokon és barátokon túl mindenki aggódott,hogy túl vékony vagyok.De én tudtam mi miatt vagyok az!!! Tudtam ha megnyugszok,jobb lesz az életem akkor vissza másznak a kg-k.Mondjuk genetikailag sem vagyok egy kövér hízásra hajlamos személy:)
Ha a barátnőd segíts rajta!
Ha nem a barátnőd akkor is illő dolog segíteni embertársunkon!
Beszélj vele feltétlen!
de légy tapintatos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!