Olaszorszag Fele Vagy HOrvátország Felé Van Több És Hosszabb Alagút? Nagyon Nem Szeretem őket EzErt Nem Tudom Merre Menjek Inkabb Myaralni Mert Iszonyuan Parazom A Hosszu Alagutaktól.
Egy kutya.
Ha már a tengerre mész én az olaszt javaslom.
Horvátország szebb hidd el :))
Mi már voltunk 3x Horvátorszagban.......es egy hosszabb alagut van (5km)........többi par szaz méter.......
Ezenkívül Horvátországban szebb a kilátás,tisztább a víz. :D
Hogy a horvát tengerpart szebb lenne? Meglehet :) Bár azért nekem annyira nem tetszett.
...mint az Amalfi part:
...mint Cinque Terre:
és:
ráadásul itt könnyedén lehet válogatni homokos, köves és sziklás partszakaszok között, mert minden van, nem úgy mint Horvátországban, ahol nagyítóval kell keresni a homokos strandokat.
(Egyébként 90%-ban az mondja, hogy Horvátország szebb, aki még nem lépett túl a "Nyaraljunk Olaszországban, de nem ismerek más helyet mint Bibione, Jesolo" jelenséget. Akik csak ott voltak, megértem, hogy csak ennyi az összehasonlítási alapjuk.
Pffff.. Ha egy kicsit délebbre mentél volna, akkor ugyanúgy találsz szebb helyeket az Adrián is.
Én örömmel meghagyom Riminit, Bibionét, Lignanot, meg Jesolot azoknak, akiknek csak ebből áll Olaszország. De nagy butaság csak ebből ítélni meg egy ország "szépségét". Én inkább idén kicsit továbbmegyek Siroloba:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!