Ti melyik országot ajánlanátok nyaralásra?
Olaszország nálam a nyerő, mivel nem szeretek repülővel utazni, mástól függeni,ez a távolság ideális.
Én minden esetben apartmant szoktam előre lefoglalni, Velence környékén kb. 10 napra, így barátokkal (max. 6 főnek is akár) ez a legolcsóbb Vizet, ételalapanyagokat itthonról viszek, illetve visszajárva bevált éttermekbe, helyi ételeket fogyasztunk.Lehetőségem van strandolni is, de ha olyan az idő, akár városlátogatást is be tudok iktatni, mindig visszatérve a kiinduló ponthoz.Ezzel minden résztvevő igényének eleget tudok tenni!(Sajnos még mindig olcsóbb, mint Magyarország. Amennyiben ugyanennyi összegből a hazámban is nyaralhatnék, akkor dehogy utaznék én külföldre, hiszen szerintem itthon is nagyon szép helyek vannak!)Visszaemlékszem a gyermekkoromra, amikor az iskolával 2 hetet nyári táborban voltam Balatonakaliban, majd a szüleimmel is hol itt, hol ott tudtam még 2 hetet tölteni szintén a Balaton mellett, a többi időt pedig a nagyszülőkkel közösen töltöttem más helyeken(Mátra, Debrecen, Eger, Pécs, Szeged, stb.), szinte az egész országot bejárhattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!