Milyen helyet ajánlanátok családi nyaralásra?
Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm :)2015. máj. 25. 15:35
1/4 anonim válasza:
Mi most voltunk Fuerteventurán, és tudom mindenképpen ajánlani. Mi szuper jól éreztük magunkat gyerekekkel. Nincsen annyira messze, és árban sem luxus kategória.
2/4 anonim válasza:
Menjetek hajózni a Földközi-tengerre. Természetesen vannak drága és megfizethető cégek itt is, a megfizethető is tökéletes élményt ad. Nagyon élvezték a gyerekek.
3/4 anonim válasza:
Nekem mindig a Tátra volt és marad is a kedvenc. Előtte elmentünk a miskolctapolcai barlangfürdőbe 1 napra, másnap pedig mentünk Kassára, megnéztük a Dobsinai jégbarlangot és úgy haladtunk tovább a Tátra felé.
Volt benne fürdés is, de szerintem ha már nyáron több ideje van az embernek, akkor inkább kiránduljon, még gyerekkel is, ugyanis amikor ezt az útvonalat megtettük még én is az voltam és imádtam.
4/4 anonim válasza:
Én minden magyarországinak legelsö sorban ERDÉLY-t javasolnám. Sokkal szebb
vidék bármelyik fentebb javasoltnál. És a megélhetés is sokkal olcsobb, a szállás is könnyen megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!