Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért csinálja ezt?

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm akinek szokása, hogy rámír és ha 5 percen belül válaszolok ha 2 óra múlva mindíg egy-két szavas üzeneteket ír, visszaír úgy 3-szor aztán semmi.Szerintetek ennek mi értelme van?Most ha rámír (és ezt mindíg akkor teszi amikor fenn vagyok) én arra következtetek, hogy beszélgetni akar, de utána meg lerendez 3 szóval ez miért jó neki?

18/L

2018. márc. 3. 23:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi lennék.. Nálam is ez a helyzet
2018. márc. 3. 23:50
 2/5 anonim ***** válasza:

szerintem csak csekkolja,hogy figyelmed odaadod-e neki. és mivel látja,hogy igen,mert reagálsz,ezért ezzel meg is kapja a válaszát,és ennyi.

ismerek ilyen embereket,akik velem is ezt csinálták,vagy néha még mindig.

de ez arra megy ki ,hogy nekik kell a figyelem,vagyis maga a tudat,mert nem sokáig,csak épp annyira,hogy tudják.

a miértjét nem tudom,mert az ilyen embereket nem értem.

2018. márc. 3. 23:51
 3/5 anonim ***** válasza:

mármint annak nem tudom a miértjét,hogy miért így kell nekik a figyelem.

mert ez így semmit nem ér.

2018. márc. 3. 23:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Lehet addigra tárgytalanná válik a mondandója.

Én ilyenkor szoktam jelezni például, hogy a "mizu, semmi"-nél írhatna kicsit többet vagy, hogy csak történt valami azóta amióta utoljára beszéltünk.

Ha így sem "ered meg a nyelve" akkor én is lerendezem pár szóval és kész. Aztán legközelebb is.

2018. márc. 4. 01:00
 5/5 A kérdező kommentje:
De amúgy nem tehetek róla,de olyan rosszul esik, mert suliban/koliban sokszor ő jön oda hozzám beszélgetni, meg akkor mondja, hogy menjünk együtt ide-meg oda és amikor hazamegy olyan mintha egy teljesen másik ember lenne.Igazából elég sok emberrel jóba van ott ahol lakik (csak ők ha bajba lenne le se sz@rnák ellentétben velem aki mindíg próbáltam segíteni ha bajban volt) és arra gondoltam, hogy csak azért jópofizik velem, mert itt nem nagyon van más akivel meglenne, de amint hazamegy mintha eltűnne minden és mindenki a hülye haverjain kívül.Szerintetek jól gondolom?Èn nem az a fajta ember vagyok aki az ilyen felszines kapcsolatok híve, én vagy utálok vagy pedíg nagyon szeretek valakit, nem nagyon van köztes állapot és meglehetősen fájna, ha kiderülne róla, hogy ez a helyzet.Ja ès még annyi, hogy egyszer amikor össze voltunk veszve akkor azt mondta egy másik osztálytársamnak, hogy az egyik legjobb barátnőjének tart szóval ez csak még jobban összezavart :(.
2018. márc. 4. 02:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!