Miért csinálja ezt?
Van egy barátnőm akinek szokása, hogy rámír és ha 5 percen belül válaszolok ha 2 óra múlva mindíg egy-két szavas üzeneteket ír, visszaír úgy 3-szor aztán semmi.Szerintetek ennek mi értelme van?Most ha rámír (és ezt mindíg akkor teszi amikor fenn vagyok) én arra következtetek, hogy beszélgetni akar, de utána meg lerendez 3 szóval ez miért jó neki?
18/L

szerintem csak csekkolja,hogy figyelmed odaadod-e neki. és mivel látja,hogy igen,mert reagálsz,ezért ezzel meg is kapja a válaszát,és ennyi.
ismerek ilyen embereket,akik velem is ezt csinálták,vagy néha még mindig.
de ez arra megy ki ,hogy nekik kell a figyelem,vagyis maga a tudat,mert nem sokáig,csak épp annyira,hogy tudják.
a miértjét nem tudom,mert az ilyen embereket nem értem.

mármint annak nem tudom a miértjét,hogy miért így kell nekik a figyelem.
mert ez így semmit nem ér.

Lehet addigra tárgytalanná válik a mondandója.
Én ilyenkor szoktam jelezni például, hogy a "mizu, semmi"-nél írhatna kicsit többet vagy, hogy csak történt valami azóta amióta utoljára beszéltünk.
Ha így sem "ered meg a nyelve" akkor én is lerendezem pár szóval és kész. Aztán legközelebb is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!