Ti mit tennétek?
9 hónapja ismerem.Ettől kezdve a barátom is, az egyik férfi.
3 hétig készültem arra hogy névnapjára és karácsonykor meglephessem.Vettem neki 2 ajándékot és összeválogattam rengeteg érdességet.Rajzoltam neki egy csodaszép képet.Aztán úgy volt a héten találkozunk, és odaadom neki és ő is meglep.Aztán a héten végig nem ért rá.
Kidobtam az összes ajándékát.Majd azt mondta tényleg nem ért rá.De kb. 1 hónapja ezt játssza velem.Hogy ekkor meg akkor neki jó,aztán lemondja.Kiderült nekem elfelejtett ajándékot venni/készíteni.
Kezdem úgy érezni nincs értelme a barátságunknak.Azt mondja szüksége van rám.De nem úgy tűnik.
Most úgy gondolom,többet nem keresem.Keres ha akar,de az is biztos hogy utólag nem kap se karácsonyra,se névnapjára semmit.Ilyen még úgy sem volt.De ha ő nem keres,nem kezdeményez talit,nem lep meg,akkor én őt miért?
24/N

Te rá vagy kattanva, már sok is. Tipikusan piócásra vetted a figurát.
Ő le se szr. Neked ez néha feltűnik, látványos hiszti...majd kapsz egy tábla csokit, elolvadsz, jól megrak a hím aztán hazamegy karácsonyozni, te meg elszaladsz két ünnep között és gyorsan beszerzel minden ajándékot újra.
35N

Kicsit egyoldalú ez a "kapcsolat"...
Túl naív vagy kedves kérdező, hogy ezt nem veszed észre.
A srác minden bizonnyal csak hülyít vagy jobb/rosszabb esetben talonba tett.

#2 :D :D :D
Kérdező, te ennyire hülye vagy vagy valaki fogja a kezed? Egy patront beléd fog ereszteni, azt' csókolom. :D De fuss csak az ilyenek után, mi túl unalmasak vagyunk.
22/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!