Miben segíthetnék a barátnőmnek? Vagy maradjak ki belőle?
Arról van szó hogy van egy legjobb barátnőm.7 éve 1.osztály előtti nyáron ismerkedtunk meg.Mint osztálytársak mint barátnők mindig jóban voltunk is segítettunk egymásnak.
Nekem 1 hónapja lett egy a barátom.Sokat segített hogy eldöntsem mit akarok pontosan es hogy megvalósuljon.
Na most neki tetszik az egyik osztálytársunk.Na az illető már sejti/lehet hogy tudja.
Nem meri elmondani neki.Én bátorítottam hogx mondja el neki.Még nem tette meg.
Nagyon szeretnék neki segíteni de nem tudom mi lenne a jó.Nagyon szereti a fiút.
Beszéljek a fiúval?Ha igen mit mondjak neki?Elmondani nem fogom hogy Izának (pl) tetszel.
Mi lenne a legjobb?
Szeretnék segíteni mert ő is segített.(tudom nem a legalkalmasabb hely a kérdésem feltevésére de tanácstalan vagyok)
Bocs hogy ezt mondom de nehogy már egy lány udvaroljon egy fiúnak!
Ha a barátnőd küldi a jeleket és a fiúnak is bejön akkor csak türelem..
Koszi
Csak az a baj hogy volt a fiúnak egy kapcsolata (kb 3 hétig) es ott is lány kezdeményezett.Még azt is a csaj kérdezte hogy járunk-e.
De lehet azóta bátrabb lett mert az már egy jó éve volt.
Stardard sulis romatikus történetek eszköze: hívjátok el a srácot valahová te, a barátod, a baratnőd - duplarandi. :D
Ez mondjuk akkor jó, ha a te barátod ismeri a srácot és ő meghívja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!