Hogyan segíthetnék a barátnőmnek?
Jaj te első válaszoló :-) !
Nyílván a petesejt adás akkor jön szóba csak,ha más lehetőségek kudarcot vallottak.
ÉN magam 8 lombikon vagyok túl,ami nekem jót tett azokban az időkben,ha meghallgatott a barátnőm,ha bíztatott
Az én barátnőm azzal nyugtatott, hogy ő örülne, ha 3-5 havonta menstruálna, mert nem görcsölne akkor olyan gyakran....na ilyet ne mondj még véletlenül sem, mert én napokig bőgtem és 10 év óta először úgy éreztem, hogy gyűlölöm. Pedig tudom, hogy kétségbeesésében mondta csak, de akkor is nagyon rosszul jött ki. Úgy éreztem, hogy lement egy tini szintjére.
Ha szeretne róla beszélni, akkor hallgasd meg, szerintem ennél többet nem tudsz tenni. Tanácsokat szerintem ne adj, mert bármennyire is jót akarsz, nagyon idegesítőek tudnak lenni a semmilyen tanácsok.
Így utólag tudom, hogy csak jót akart, szégyellem is kicsit magam, de akkor nagyon idegesítő volt. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!