Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha a legjobb barátnőtök azt...

Ha a legjobb barátnőtök azt kéri hogy ne keressétek akkor ti megértitek? 21/L

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy van egy barátnőm aki 7 éves korom óta barátnőm.

Viszont most úgy érzem egyedüllét kell.

Otthagytam az egyetemet és kicsúszott alólam minden. Emellett 3 év alatt meghíztam 20 kg-t és ez is bánt.

Úgy érzem addig amíg vele beszélek nem fogok lefogyni.

Akárhányszor náluk vagyok mindig kínál kajával, és ha mondom neki hogy köszi nem akarok akkor erőszakoskodik, hogy de ez nem hízlal, meg akkor ő sem eszik ha én sem meg ilyesmi.

Persze ilyenkor azt kéne mondanom hogy nem eszem de nehéz ellenállni ha így akarják tömni.

Meg nem tudom.. valamiért legbelül úgy érzem hogy egyedül akarok lenni.

Most felvesznek egy megyei kórházba és jövőre folytatni szeretném az egyetemet és addig leakarok fogyni és rendbetenni az életem de ezt most egyedül magammal kell megvívnom úgy érzem, mert testileg és lelkileg is szétvagyok csúszva. Megkell találnom önmagam és ezt az állandó pörgés nem segíti.

Mondtam barátnőmnek hogy most pici egyedüllétre vágyom de ő erőszakoskodik és hív mindenhova, hiába mondtam neki hogy én most itthon szeretnék lenni mert erre van szükségem.

Nem akarom őt ellökni magamtól mert szeretem de most ez kell nekem.

Ti megértenétek a helyében a helyzetem?

2017. júl. 1. 12:04
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Az a célom hogy lefogyjak! Ez az elsődleges és ezt egyedül tudom.

Fogytam már 25 kg-t és akkor is teljesen egyedül voltam és csak a fogyásra tudtam koncentrálni.

Sajnálom ilyen vagyok kész vége.

felcsesztek teljesen

2017. júl. 1. 13:47
 22/28 anonim ***** válasza:
28%
Ú, te ilyen barátnő, mint te nekem nem is kéne. Amikor felhízlalod magad, jó, ha vannak körülötted, mikor már nem tetszik az eredmény, már zavarnak. Meg is érdemled, hogy egyedül legyél.
2017. júl. 1. 16:19
 23/28 A kérdező kommentje:
Te totál hibbant vagy.
2017. júl. 1. 17:37
 24/28 anonim ***** válasza:
0%

Te meg egy h#lye p#csa aki másokat hibáztat a saját hülyeségei miatt.

Nekem sem kéne ilyen barátnő, persze a barátnődnek a szemébe biztos nem mondod hogy lehúz, felhízlal... Ha meg igen... Akkor meg pofatlan is vagy... Gratulálok!

2017. júl. 1. 18:13
 25/28 A kérdező kommentje:

Sok fotelharcos itt :D

Szerintem élet kéne nektek inkább:)

2017. júl. 1. 20:32
 26/28 anonim ***** válasza:
Neked meg egy személyiedző :D gondolom epp futás közben írod a válaszokat :D
2017. júl. 2. 13:51
 27/28 anonim ***** válasza:

Mond el neki, hogy mi a bajod, ha valóban a barátod akkor támogatni fog a célodban, segíteni fog a fogyásban. Ha egy őszinte beszélgetés után sem tartja tiszteletben a kérésed csak akkor érdemes megszakítani vele a kapcsolatot.

Ha csak úgy ott hagyod teljesen érthető, ha megszűnik a barátság.

Vannak olyan barátaim akik diétáznak akár fogyás, akár egészségügyi okok miatt és tök jól elvagyunk, sőt együtt szoktunk járni kajálni is figyelmet fordítva a speciális igényekre is, nem nagy ördöngősség erre figyelni.

2017. júl. 2. 18:17
 28/28 anonim ***** válasza:

Ha konkrétan megmondod, miért (mert nálad az "egyedül akarok lenni" az ilyen félindok, igazából azért nem akarsz vele találkozni, mert erőszakos és töm)... bár az megint más kérdés, hogy az ő agyába nem látok bele, mert én nem vagyok ennyire erőszakos típus.

Én lehet, írnék neki egy hosszú levelet, amibe minden le van írva, hogy miért van szükséged távollétre.

2017. júl. 3. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!