Szeretném, ha elmondanátok a problémáitokat a mindennapjaitokból, mert ha tudok szeretnék jótanácsokat adni! Neked milyen önbizalomromboló problémád van?
Kedves vagy, viszont szerintem ha magadon nem tudsz igazán segíteni, másnak sem fogsz nagyon tudni.
A lányoknak kell együttérzés, aki pedig igazán ki akar jönni a depresszióból annak nem az együttérzésre van szüksége, hanem jó tanácsokra, útmutatásra.
Ha meg motivációra van szükségük, interneten végtelen ilyen videó van.
Valóban nagyon aranyosnak és rendesnek tűnsz, de nem hiszem, hogy a legtöbb ember problémájára megoldást találnál, néhány közhely és sablonos jó tanács elpuffogtatásával. Mert tartok tőle, hogy az interneten keresztül ez a legtöbb, amit nyújthatnál és hidd el, hogy ezt nem bántásból mondom.
Én például szinte előre látom, hogy az én bajaimra mit mondanál.
Én inkább neked segítenék,ha tudok 😊
Miért piszkálnak/piszkáltak az emberek?
30 éves vagyok, vidéki, 90.000ret keresek, nincs érettségim, nincs szakmám, nincs semmim...
De van 1 nevelt lányom és egy feleségem...
Aki 80ezret keres +20 gyerektartás...
Albérlet, rezsi, banki adósságok után még van pénzünk kb fél havi kajára...
Rettenetesen szeretnék tanulni valamit, de egyszerűen nincs rá lehetőség... 16 hónapja nem sikerült alsógatyát vásárolnom....
Nemhogy bármi mást amire "szükségem lenne"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!