Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szeretném, ha elmondanátok a...

Szeretném, ha elmondanátok a problémáitokat a mindennapjaitokból, mert ha tudok szeretnék jótanácsokat adni! Neked milyen önbizalomromboló problémád van?

Figyelt kérdés
Nekem is vannak az életben problémáim,így együtt érzek veletek!:)Nagyon sokan piszkáltak engem régen is,és még ma is vannak olyan emberek,akik nem képesek elmenni mellettem anélkül,hogy valamit ne szólnának be.....szóval írjatok nekem nyitottan,mert lehet,hogy tudok segíteni,vagy valami bíztatót mondani!:))

2017. máj. 24. 10:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%

Kedves vagy, viszont szerintem ha magadon nem tudsz igazán segíteni, másnak sem fogsz nagyon tudni.

A lányoknak kell együttérzés, aki pedig igazán ki akar jönni a depresszióból annak nem az együttérzésre van szüksége, hanem jó tanácsokra, útmutatásra.

Ha meg motivációra van szükségük, interneten végtelen ilyen videó van.

2017. máj. 24. 10:42
 2/11 anonim ***** válasza:
81%
Aranyos vagy, de az én problémámat senki és semmi sem tudja eltűntetni. Túl sokat és túl sokáig kaptam a rosszat, így ez kitörölhetetlenül belém ivódott, sajnos.
2017. máj. 24. 10:44
 3/11 anonim ***** válasza:
*eltüntetni
2017. máj. 24. 10:45
 4/11 A kérdező kommentje:
Nekem sikerült legyőzni a problémáimat!:)Bajok mindig voltak és lesznek,de halagyj tovább!:)Ha előre nézel,és nem csak azon a problémán agyalsz sikerülni fog,mint nekem is:))
2017. máj. 24. 10:48
 5/11 anonim ***** válasza:
64%
Bűncselekményt követtem el. Igen súlyosat. Lehet börtönbe megyek. Na ehhez mondjál véleményt.
2017. máj. 24. 10:52
 6/11 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező, nem bántásból, de látszik, hogy nagyon-nagyon fiatalka vagy még. Meg ellentmondtál magadnak, a kérdésben azt írtad, hogy problémáid vannak, a kommentszekcióban meg azt, hogy már nincsenek.
2017. máj. 24. 10:55
 7/11 anonim ***** válasza:
83%
Mindenki aki gyk-zik annak van valami problemaja, hiszen mi masert jonne ide mint hogy valaszokat kapjon. :D orulok neki, hogy te pozitivan jossz ide. Az en kerdesem: neked mi volt a legnagyobb problemad amit atveszeltel? :)
2017. máj. 24. 10:58
 8/11 anonim ***** válasza:
60%

Valóban nagyon aranyosnak és rendesnek tűnsz, de nem hiszem, hogy a legtöbb ember problémájára megoldást találnál, néhány közhely és sablonos jó tanács elpuffogtatásával. Mert tartok tőle, hogy az interneten keresztül ez a legtöbb, amit nyújthatnál és hidd el, hogy ezt nem bántásból mondom.

Én például szinte előre látom, hogy az én bajaimra mit mondanál.

2017. máj. 24. 11:06
 9/11 anonim ***** válasza:

Én inkább neked segítenék,ha tudok 😊

Miért piszkálnak/piszkáltak az emberek?

2017. máj. 24. 11:57
 10/11 anonim ***** válasza:

30 éves vagyok, vidéki, 90.000ret keresek, nincs érettségim, nincs szakmám, nincs semmim...

De van 1 nevelt lányom és egy feleségem...

Aki 80ezret keres +20 gyerektartás...

Albérlet, rezsi, banki adósságok után még van pénzünk kb fél havi kajára...

Rettenetesen szeretnék tanulni valamit, de egyszerűen nincs rá lehetőség... 16 hónapja nem sikerült alsógatyát vásárolnom....

Nemhogy bármi mást amire "szükségem lenne"

2017. máj. 24. 12:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!