Mennyire függ a külsődtől, hogy kiszolgálók, tisztviselők, buszsofőrök stb hogyan beszélnek veled?
Figyelt kérdés
ma 13:27
3/11 Katona Dius válasza:
Szerintem a külsőtől semennyire. A hozzáállástól inkább. Ha normálisan, kedvesen bánsz velük, többségében ugyanezt kapod vissza. Én legalábbis ezt tapasztaltam.
4/11 anonim válasza:
Sztem olyan 80%-ban, a maradék meg a saját viselkedésedből jön. Én pl. tudom magamról, hogy viszonylag szép arcú és nem nagyon jó alkatú, de előnyösön öltözködő nő vagyok. A tisztviselők többsége nagyon kedves velem, ami 2 dologból jön: 1) az igényesebb típusú nőkkel ált. kedvesebbek az emberek, 2) én is mindig mindenkivel kedves vagyok, aki nem szolgált rá az ellenkezőjére (pl. nem úgy állok a BKV-ellenőrhöz sem, hogy "kib...tt spicli g...i ork", hanem tudom, hogy ez egy tisztességes, fizetett munka, ezért kedves leszek vele is). Azt látom, hogy a férfiakkal nem annyira látványosan kedvesek, főleg a férfiak, ha azok kedvesek... viszont a tuskó viselkedés kb. azonnal megkapja a hasonló viszontviselkedést, akármennyire jól néz ki a tuskó ügyfél.
5/11 anonim válasza:
Nagyon is sokban.
Ráadásul a férfiak vannak olyan idióták, hogy minden szép nőnek elsőbbséget adnak mégha esélyük sincs náluk...rögtön ugranak segíteni is....
6/11 anonim válasza:
Némileg hozzájárul a külső. De ami fontosabb, az a jellem, a határozottság, a tudás és persze, ami mögötte van.
Tehát hiába nézel ki korrektül, vagy határozott, ha egyébként sötét, mint az éjszaka ... nem fognak komolyan venni. De akkor sem, ha korrekt a kinézet, nem vagy hülye, de amúgy határozatlan, nyuszi természet. És azért sokat ront az összképen, ha határozott vagy, okos, tapasztalt, de egy toprongy.
7/11 A kérdező kommentje:
7
Tehát a blackpill legalább részeiben igaz?
ma 14:01
8/11 anonim válasza:
Amúgy emberfüggő. Van akivel mosolygok és kedves vagyok és viszonozza. Valakivel hiába vagyok az, mert undorodna. Az adott pillanatban mindig kiderül. És van akin nem látszik semmi
9/11 A kérdező kommentje:
“ Valakivel hiába vagyok az, mert undorodna. ”
Milyen gusztustalanok az emberek ejhaj.
ma 14:25
10/11 anonim válasza:
"Tehát a blackpill legalább részeiben igaz?"
Nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!