Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Milyen egy gonosz,alattomos...

Milyen egy gonosz,alattomos baràtnő?

Figyelt kérdés
Nem arra gondolok,hogy elszereti a màsik pàrjàt.Inkàbb jellembeli tulajdonsagokra vagy személyes történetekre gondoltam ezzel kapcsolatban.
ma 18:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez miert is baratno...? ;-)
ma 18:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát inkább az szokott lenni, hogy elhiteti veled, hogy jóban vagytok, de közben inkább csak szórakozik, vagy még rosszabb, pletykák után ás.

Jellembeli tulajdomságokra meg...az a legbosszantóbb, ha az ilyen kígyó amúgy támadhatatlan, mert jól tanul, szép, gazdag, okos, intelligens is.

Csak mondjuk unatkozik, és hatalmaskodna.

ma 18:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szemtől-szembe dícsér, a hátad mögött az ellenkezőjét teszi. Évtizedekig nem derül ki, mert nincsenek közös barátaitok, ugyanis már korán az ismerősei előtt elhordott minden nyomoréknak, akik így nem is hajlandóak megismerni sem. Minden programot úgy is szervez, hogy ne találkozzatok. A programok az ő lelki bajainak megbeszéléséről szólnak, vagy olyan helyre visz, ahol rosszul érzed magad, nincs ismerősöd, vállalhatatlan arcok vannak ott, drogoznak, isznak. Mindig ő vezet, bemindenezve, olyan helyre, hogy ne tudj lelépni. Ha nem tetszik, te vagy a kis félős, parázós, akinek le kéne lazulnia, cukkol, cinkel, persze ő csak "jót akar", társaságba vinni, bemutatni embereknek.

Ő minden, ami te nem vagy, szép, sovány, népszerű pasimágnes, végzet asszonya.

Aztán telnek az évek, te, aki egész életedben kiközösített voltál, kapásból elutasítottak az emberek, amit sosem értettél, boldog vagy, hogy egy ilyen menő csaj leereszkedik hozzád, mindezek ellenére. Aztán váratlanul egy új városban kötsz ki nélküle egy munka miatt, ahol senki nem ismer. Furcsa, hogy ott az emberek, akik semmit sem tudnak rólad normálisak, mindenhova hívnak, kedvelnek, vagy valaki. Aztán a barátnő egy ideig csak telefonon tartja a kapcsolatot, de később elmész hozzá. El van hízva, alkoholfüggő lett, ami a külsején is látszik. Mentek a városban, ahová meg ő ment és mindenki most már téged szólít meg, a helyes pasi neked kacsint és te nem érted az egészet. Aztán semmi nem jó a barátnő szerint, se a hajad, se a ruhád, se a viselkedésed, minden gáz, 2 nap csak arról szól, miben kellene változz, a külső visszajelzések idegenektől viszont pont a fordítottja. Otthagyod, hazamész, alpári sértéseket küld üzenetben. Az egyetlen közös ismerős felhív és elmond mindent, a hátsó aknamunkáját éveken át. Te csak olvasod újra és újra, amit írt, hogy mekkora k. vagy, a halálodat kívánja és rájössz, hogy soha, egy szemernyit sem kedvelt és az ismerős minden szava igaz. Aztán arra is rájössz, hogy minden, amit benne csodáltál, hogy milyen szép, népszerű és laza... hogy igazából te vagy magad vagy laza, cuccok és minden nélkül és rég túlnőtted őt, akinek mindene látszat volt és nem haragszol, nem sajnálod, de nem is szereted, csak közömbös. Akárhogyan vergődik, vissza akar férkőzni az életedbe, már nem érdekel.

Ez igaz történet, az én történtem.

ma 18:56
 4/9 anonim ***** válasza:
49%
Egy gonosz, alattomos barátnő gonosz és alattomos.
ma 18:57
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Rossz és ártó szándékú megjegyzései vannak, amiket néha "építő kritikaként" csomagolhat, aztán idővel ezek nyersebbé és konkrétabbakká válhatnak. Közben mégis sunyi és számító.
ma 19:09
 6/9 A kérdező kommentje:

2.elhiteti,hogy joban vagytok,kozben csak szorakozna...unatkozik es hatalmaskodna.Ez mind nagyon talalo.

3.a program az o lelki gondjaitol szol.Mindig odamentek ahova o akarja.Megkerdezi,hova menjunk es utkozben csabarint egyet,hogy ne is oda inkabb mashova menjunk.Osszekombinalgat talalkozokat utana valogat odamegy ahova kedve van es lepattint masokat.Megiger valamit,hiv egy programra par nappal vagy 1-2hettel elobb es mire odaer az idopont bar halljatok egymast,de errol nem beszel,leszervez maganak mast es veled még csak nem is tudatnà.Tàmogatod a lelki bajaiban mikor neked nehez kihuzza magat,elfoglalt de masokkal talalkozik pizzazik,posztol rola tàrsasagi oldalon.Mikor zarna az egesz baratsagot ide- oda huzogat,kifogasokat gyart,megbeszel veled valamit es szinte azonnal ki is huzza magat alola.Nem kepes oszinten a szemdbe mondani semmit.Es annak ellenere,hogy mar " vegzett" veled fel- felbukkan tarsasagi oldalakon lajkol,esetleg rad is ir...Ilyeneket tapasztaltam.

3.Hogy akart visszaferkozni az eletedbe?

ma 19:17
 7/9 anonim ***** válasza:

Üzenetekkel bombázott, letiltott közösségi oldalakon, majd mikor már nem számítottam rá, sunyiban feloldott és felhívott karácsonykor, szülinapkor stb.

Mivel indulat nélkül közöltem, hogy nem akarok vele kommunikálni, mindig sértődötten írt pár újabb sértést, letiltott, majd feloldott. Bejelölt a k.i oldalakon, írta, hogy ismerősök vagyunk, miért nem igazolom vissza, ilyenek.

Csak míg eleinte felidegesített, meg bosszantott, mára már nem érdekel. Ha újra írni fog én tiltom kapásból és onnantól szórakozhat mással.

ma 19:23
 8/9 Senior Séf ***** válasza:
gonosz és alattomos
ma 19:37
 9/9 A kérdező kommentje:
7.igen ezek ilyen jatszmazasok csak nem ertem ennek mi a celja valoszinu,hogy szivassa a masikat
ma 19:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!