Egyetem után általában megtizedelődik az emberek baráti köre és egyre fogy, így ott kell nagyon a barátkozásba belehúzni?
Nem biztos pl nekem nem tudna megtizedelodni a baráti köröm, mert akkor már mínuszba mennék a barátaim számával
Egy egyetemista
Gimiből nekem azért nem maradtak meg a barátaim, mert teljesen más területen helyezkedtünk el, teljesen szétszórt minket az élet. Az osztálytársaim fele nem is Magyarországon lakik már...
Az egyetemen sok barátságot kötöttem, és interneten a mai napig tartjuk a kapcsolatot (5 és fél éve), viszont csak ritkán találkozunk, mert az ország minden részéről verődtünk össze, és az elvégzése után mindenki hazament a saját szülővárosába vagy annak környékére, vagy a fővárosba. A lényeg, hogy tulajdonképpen szétszóródtunk, így nem találkozunk nap mint nap.
Munkahelyen van, akivel jóban vagyok és beszélgetek, de ezek közel sem olyan baráti kapcsolatok már, mint annak idején egyetemen. A legtöbb kollégám idősebb is nálam, és inkább csak amolyan "jóban vagyunk és beszélgetünk munkahelyi dolgokról" dologról van szó, és nem igazi barátságokról.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!