Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha nem megyek el az esküvőre...

Ha nem megyek el az esküvőre és lagzira, akkor a pénzt még illik utána odaadni?

Figyelt kérdés
Vagy csak ha részt veszel az eseményen.
tegnap 21:04
 1/4 anonim ***** válasza:
52%
Én odaadtam utána.
tegnap 21:29
 2/4 anonim ***** válasza:
52%
Felénk inkább előtte szokták
tegnap 21:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nem mész, akkor nem kell egyáltalán.
ma 08:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Sztem függ azért attól, hogy mikor mondod le a részvételt. Azért van mostanában RSVP / határidő a visszaigazolásra, mert le kell adni egy létszámot az étteremnek, szolgáltatónak, és az alapján áraznak (nyilván más kérdés, ha batyusbál van vagy bográcsozás Rózsi néni hátsókertjében). Ha már visszaigazoltad, és utána mondod le, illik kifizetni a nászajándékot (más kérdés, hogyha vmi nagyon súlyos dolog történik veled, akkor nem fogják elvárni... pl. komoly baleseted van, ami miatt nem tudsz dolgozni, fizetned kell vmilyen orvosnak). Ha időben szólsz, hogy nem mész, akkor bőven elég egy telefonos, emailes gratuláció, max. vmi jelképes, apró ajándék.
ma 12:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!