Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek hogy ismét úgy...

Sergio Sergio kérdése:

Mit tegyek hogy ismét úgy álljon hozzám ahogy régebben?

Figyelt kérdés

Tetszik egy lány nagyon és amikor egyszer vásároltam a boltba ahol dolgozik láttam hogy szomorú és küldtem be neki egy szál rózsát, majd kb 2 hét múlva ismét egyet. A virágboltos szerint örült a lány az első rózsának, de a második után volt idő amikor nem köszönt, pedig nem tudja hogy én küldtem őket.

A hölgy nagyon tetszik nekem elég régóta és amikor minden nap bejártam vásárolni jókat beszélgettünk és csokit is vettem neki minden nap amiknek nagyon örült, viszont nem tudom mitévő legyek és esetleg mit írjak neki hogy újra beszéljek vele akár személyesen is úgy mint régen. Nagyon szívesen udvarolnék neki és valamiért úgy érzem hogy nagyon tudnám szeretni, viszont sajnos személyesen lefagyok és nem tudom elmondani mi újság, így midig az volt a kérdés hogy hogy van, milyen napja volt stb

Szeretnék neki írni facebookon ahol mindent leírok de nem tudom mit és hogyan írhatnék

tegnap 22:16
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!