Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Egy barátnőm fura megjegyzések...

Egy barátnőm fura megjegyzéseket tesz hogy beszéljek vele?

Figyelt kérdés
Olyan megjegyzéseket tesz hogy öngyilkos lesz de így mintha elviccelné ezeket. Illetve instára is fura jegyzeteket vagy sztorikat rak ki. Hogy beszéljek vele erről? Egyébként 16 évesek vagyunk én is régen rosszul éreztem magam meg bennem is voltak hasonló dolgok régen de ezeknek így voltak okai de ezeken már túl tudtam lépni.
tegnap 21:57
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Manipulal.
tegnap 22:04
 2/5 anonim ***** válasza:
79%

Hülyeség nem manipulálás.

Akkor lenne max manipulálás ha azt mondja ha szakítasz velem megölöm magam.

Inkább figyelem felhívás. Ilyenkor beszélgetni kell vele de azt se erőltetni.

Mondod latod rajta mostanába nincs jól az insta sztorik meg a viccei. Ha szeretne beszélni róla szívesen végig hallgatnálak. Ennyi ha tenni akarsz valamit ez pont elég. Ha nem beszél róla akkor menjetek el szórakozzatok valahol.

tegnap 22:09
 3/5 anonim ***** válasza:
13%

"Inkább figyelem felhívás"

Mert az nem manipulalas... xDD 😂😂😂

tegnap 22:16
 4/5 anonim ***** válasza:
58%

Élőben, ha van vele offline kontaktod is, a helyedben megkérdezném, amikor csak ketten vagytok, hogy jól van-e, mert láttad, miket pakol ki történetbe, jegyzetekhez. És egyúttal azt is megmondanám neki, hogy szívesen meghallgatom, bármi bántja - de ezt csakis úgy, hogy közben komolyan is gondolom. Ha erre nem vevő, akkor felajánlanék valamilyen közös programot, amit mindketten szeretünk, hátha attól jobb kedve lenne.

Lehet, hogy tényleg mélyen van és ez egyfajta segélykiáltás, de lehet, hogy "csak" figyelmet szeretne, mert belül szenved, de nem mer segítséget kérni. Vagy úgy szeretne figyelmet, hogy panaszkodjon. Én még így sem venném félvállról - jobb biztosra menni.

tegnap 22:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Kérdező, amikor ilyet mond, akkor kérdezz vissza, miért vannak ilyen gondolatok a fejében. Ha épp nem siettek sehová, akkor üljetek le alaposan kibeszélni a dolgokat. Lehet, hogy már az jó neki, ha valakinek kiöntheti a szívét.
tegnap 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!