Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az a barát aki folyton rosszin...

Az a barát aki folyton rosszindulatú megjegyzéseket tesz a másikra ugyanezt mondja rólam is a hátmam mögött?

Figyelt kérdés

Van egy barátom aki folyamatosan osztja az észt. Meg van győzve a tökéletességéről. Több emberről rossz indulatú megjegyzéseket tesz és az utóbbi időkben engem is elkezdett szapulni: miről beszélgetek stb és szinte kinevetett amikor az egyetemi záróvizsgán elhasaltam és az újabb lehetőség pénzembe került (ami végülis sikerült). Adunk el ingatlant erre is röhögve mondta ennyiért úgy sem fogjuk tudni eladni. Ha visszavágok folyamatosan közbevág és megsértődik, ha rászólok.

Nektek is van ilyen ember az ismerettségi körötökben? Ti hogyan kezelitek?

2020. márc. 7. 16:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen egy lelki nyomorék :D ne foglalkozz vele. Elfojtja magában a hülyeségeit, és ezzel az emberkedéssel vetíti ki, miközben egy öntudatosabb 15 éves el tudná temetni 5 mondattal. Ismertem ilyet, én is voltam ilyen a katarzisom előtt, az ilyeneket nem szabad figyelembe venni. Nem barát a szememben az ilyen, de nem is ember igazán. Max egy hústömeg némi rosszindulattal megszórva.

Jelentős számuk van, félnek maguktól és így védekeznek. Ha kiröhögöd jobb lesz az életed, hidd el :)

2020. márc. 7. 16:16
 2/5 anonim ***** válasza:
71%
Ez a barátod? Szétnézhetnél kicsit.
2020. márc. 7. 16:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Elsőnek igaza van, egy nyomiról van szó, aki csak másnak tudja osztani az észt és a rosszindulat sugárzik belőle.

Miért?

Mert ő maga nem ért el semmit az életben s fél magával szembe menni, hogy változtasson dolgokon.

Sok olyan gyenge ember van, aki másokat piszkál, pletyiz ki.

Holott azt az időt fordíthatná önmagára, csak nyuszi hozzá.

Hagyd hátra, javaslom.

Persze, hogy megsértődik, mert tudja legbelül, hogy önmagával több gond van a valóságban, mint másokkal.

Teljesen más az, hogy szivatom pl barátomat "te daganatos leszázalékolt" nyakába karolok nevetve és homlokon puszilom, miközben pattanás vagy zsirmirigy van rossz helyen begyulladva neki és pár pózba ledermed.

Nagyon nem mindegy milyen helyzetben s hogyan viselkedik, milyen hangnemben!

Az okoskodó nyominktól megszabadultunk a kicsi társaságunkban.

Azóta nincs semmi felesleges stressz forrás.

2020. márc. 7. 16:39
 4/5 anonim ***** válasza:
78%
Ez jó, ilyen barát mellett nincs szükség ellenségre.
2020. márc. 8. 05:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Természetesen! Felejtsd el ezt az embert!
2020. márc. 8. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!