Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom nem nekem, hanem egy másik lánynak írogat és furcsa megjegyzéseket tesz. Mit gondoltok?
En is feltekeny lennek a te helyedben..
Szerintem igazad van nem reagalod tul egyaltalan!
Nehogy már szegény lány legyen a hibás,mert a pasija más lánnyal flörtölt.Ja es a fiu adta oda neki a telefont,de nem gaz.
Sztem beszéld meg vele mert nem lesz jo vege;)
4#
Azért féltékeny mert a barátja pár napja írásban beszélget valakivel és ezért elkéri a telefonjat átnézegetni stb :D Szerintem ez már beteges féltékenység. Az én barátnőmnek is van férfi barátja és nem nyomozgatok utánnuk ahogy az én barátnőm se utánnam. Egyeszerű az egész..megbízunk egymásban. ( és egyébként megkérdeztem a barátnőmet , hogy mit gondol erről és eggyetértet velem...csak , hogy elkerüljem a "férfi vagy , nem érted" válaszokat)
Szerintem pedig nagyon is igaza van. Nyilván mindenkinek rosszul esne, ha a párja egy ellenkező nemű egyeddel többet beszélne, mint vele...
Én is ki lennék akadva, én is féltékeny lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!