Kinek van igaza? A fiúnak vagy a lánynak? Történetünk a megjegyzések rovatban
Nem volt korrekt, de azért én ezt nem nevezném átverésnek. Nem merte megmondani, hogy nem érdekled. Átérzem, mert fiatal egyetemistaként én is eljátszottam ezt pár fiúval. Nehezen mondtam nemet, éretlen dolog.
Le tudta pár kötelező körrel, meg homályos utalással arra, hogy te nem vagy neki prioritás és remélte, hogy veszed a lapot.
25L
1. Tanul már meg használni bekezdéseket jószág, olvashatatlan a szöveged így:D
2. Ez egy ember, vagy egy cég? Iődpont kérés? Köszönőlevél? Várakoztatás? Az állásinterjóknál van ilyen, nem emberi kapcsolatokban:D
3. Kinek van igaza? Tulajodnképpen miben?
Mindneki arra szakít időt amire akar. És van, hgoy az ember helyben jól érzi magát, úgy gondolja akarja, de összességében nézve van még egy halom másik dolog is előtte a prioritás listában, így annyira már nem is tűnik fontosnak az adott találka.
4. Átverés? Hitegetés?
Az én kérdésem inkább az lenne, hogy ... milyen életed van neked? Fél év alatt 3 üzenetváltás valakivel akivel elvileg borzalmasan jól érezzük magunkat, mindezt 2022-ben? Ha postán leveleztek és külföldön lakik azt megértem... nem, azt sem, akkor is tízszer ilyen gyorsan lehet kommunikálni mint ahogy ti tettétek.
És egyáltalán mit akarsz etőtl a csajtól? Mert láthatóan igazából semmit. Beszélgetni, ja. De ha azt akarnál, felhívnád. Persze, tudom, élőben más... naja, csak az utcánkban lévő hajléktalannal többet beszélek éfl év alatt, mint te azzal, aki elvileg fontos számodra.
Ok, értem, nem válaszolt. De akkor meg te mit tököltél annyit?
Ebben nincs semmi átverés vagy igazságkeresés.
Ez a szituáció annyi, hogy van valaki, aki éli az életét, és van egy másik valaki, aki az előbbire vár. Csakhogy normális ember nem gondol arra, hogy más felfüggeszti a fuckin életét amíg nem válaszolok:D
Te hol voltál ennyi évig, hogy fel sem tűnt, hogy évek alatt sincs egyetlen szabad estéje sem? Te ezt komolyan elhitted? Úgy néz ki neki jobban hittél, mint a saját tapasztalataidnak.
De egyébként mit akarsz tőle? Jó vele beszélgetni, értjük, de... mit akarsz tőle? Barátságot? Szerelmet? Ő láthatóan nem érdeklődik irántad, szóval igazából egyikre sincs sok esélyed. A leírtak alapján számára te egy "kellemes ismerős" vagy, nem több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!