Barátkoznál vele ilyen megjegyzés után?
Az egyik barátomnak bizalmasan elmondtam a dolgaimat,volt egy nagyon rossz időszakom,szakítás is közre játszott meg minden egyéb néha ugy éreztem élni sincs kedvem annyira padlón voltam
Egyik nap ez a barátom felhívott telefonon és pont nálam volt egy másik barátnőm,aki felvette a telefont mert nekem dolgom volt és megengedtem neki...elbeszélgettek és beszélgetés végén a bizalmas barátom poénbol megkérdezte hogy hozhatja e a kötelet már miközben kihangosítva röhögött ezen valakivel
Tehát nem elég,hogy viccet csinált a problémámból még amit bizalmasan elmondtam neki ezek szerint másnak is elmesélte...és ezek után nem erti miért kellene bocsánatot kérnie...
Sem azzal, aki kibeszélte, sem azzal, aki röhögött rajta és kötelet emlegetett.
Szóba se állnék egyikkel se többé.
Nemcsak, hogy nem barátkoznék, még csak szóba sem állnék vele.
Bizalmasan elmondasz neki egy nagyon személyes dolgot, a mélypontodról, ő pedig empátia nélkül, viccet csinál belőle, és szétkürtöli? Majd még ki is nevet, mindezt a füled hallatára.. Nekem már ez az egész önmagában sok lenne, de még erre az is ráépül, hogy nem látja be a hibáját..
Szóval nem, ilyen embert innentől fogva kerülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!