Hogy reagáljak a haverom csipkelődő megjegyzésére?
Figyelt kérdés
Akárhányszor találkozunk, a legjobb haverom mindig hosszan végigméri a rövidnadrágos lábaimat, és folyton mond mosolyogva valami bókot. Pl. ilyet: "Íme, a világ legszebb férfilábai." Vagy ilyet: "Íme, a tökéletes formájú férfilábak." Vagy ilyet: "Az ilyen lábak miatt találták ki a rövidnadrágot." Vagy ilyet: "Görög szobrászok nem alkottak ennyire szép harmonikus lábformát." Eddig csak zavartan mosolyogtam ilyenkor, mint egy gyp-s gyerek, mert tudom, hogy nem buzgó csávó, csak húzni akart engem. De szeretnék végre frappánsan, ügyesen reagálni. Ma este is fogunk menni sörözni. Holtbiztos, hogy megint egy lábdicsérő megjegyzéssel fog indítani a srác. Hogyan reagáljak, hogy fennakadjon a szeme?2020. júl. 10. 13:24
1/9 anonim válasza:
1. Nyuszifül, a többi lánynak is tetszik.
2. Ez genetika, irígykedj csak, neked még dolgoznod kell érte.
3. Sok munkám van benne, naná hogy mutogatom, a csajok csak úgy forgolódnak utánam.
2/9 A kérdező kommentje:
Az 1. nagyon jó, az tetszik a legjobban! Ezt be fogom dobni!! Pláne ez a "többi lány" kifejezés, ez telitalálat!
Jól vissza fogok neki vágni.
2020. júl. 10. 13:59
3/9 anonim válasza:
Én azt modanám:
"Menjél már, b' meg..."
4/9 anonim válasza:
Valaki biztos cikizte a lábái miatt, az ilyen nem jön a semmiből.
5/9 anonim válasza:
Én ezt válaszolnám: "Nem lehet mindenkinek két ballába" :D
6/9 anonim válasza:
Most annyira nincs meleg este. Felvehetsz hosszúnadrágot is. ;) azt mondanám, ugye milyen szépek? Én is imádom őket.
Vagy az hogy ez már volt kitalálhatnál valami újat. Amúgy nem lehet hogy tényleg gáz az az rövidnaci?
7/9 anonim válasza:
mondjuk pl: téged nem lehet lekörözni, vagy pl hogy a te [ csodás ] lábaidat úgy sem lehet lekörözni
9/9 anonim válasza:
Nem lehet meleg a barátod, csak nem tudsz róla?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!