Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Gci vagyok vagy rendben van...

Gci vagyok vagy rendben van hogy cserébe beszélgetek vele és ne várjon pénzt? /N

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm. Az elején normálisnak indult, tök kedves volt. Gondoltam lehetnénk barátok. Később rájöttem, hogy nagyon idegesít szegény, rengeteget ír és elég rosszul lát bizonyos dolgokat, tehát még zavar is. Nem akarom megbántani, mert nem nagyon van barátja ezért feláldozom magam és barátkozom vele. Ő annyira megkedvelt, hogy ingyen elvisz néha munkahelyről haza. Nem olyan nagy táv. De én ebbe nem szállok be, ő ajánlotta fel az ingyen fuvart. Csak ugye már 5x ez megtörtént és kicsit mégis fura, hogy nem fizetek. De ilyenkor meg arra gondolok, hogy cserébe rengeteget foglalkozom vele, tehát szinte már túl is fizettem ha így nézzük. Férfi kolléga.
tegnap 07:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem taxiként pénzért fuvaroz alapbol se. Hanem tapad mint vmi lelkiszemetesre és csak azért.
tegnap 07:18
 2/15 anonim ***** válasza:
55%
Rèpàzni szeretne,ha pénzt várna nem vinne haza.😁
tegnap 07:24
 3/15 KataCoach ***** válasza:
100%

Azért én elgondolkoznék azon, miért van szükségem nekem erre.

Nem kedveled, a dolgokat is máshogy látjátok, mégsem pattintod.

Feltehetőleg, ha lenne más, hozzád való társaságod, ez a kérdés meg sem jelent volna.

tegnap 07:47
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem akarom megbántani, te mi a szart nem fogsz fel ebből?????
tegnap 07:57
 5/15 anonim ***** válasza:
81%
Nem szándékosan, de hitegeted. Nyilvánvaló, hogy össze akar jönni veled, és mivel vele mész, úgy érzi, ha lassan is, de halad.
tegnap 08:01
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Kvittek vagytok, ez egy ismeretség csak egymás közt, nem több.
tegnap 08:22
 7/15 A kérdező kommentje:

Ötös, tudja, hogy engem más érdekel.

Valaki valami segítő válasz?

tegnap 08:24
 8/15 KataCoach ***** válasza:
92%

Segítő válasz?

Igen, g*ci vagy, mellé önbizalomhiányos és félsz a konfliktustól (nem akarod megsérteni) Gyerekkorból indul.

tegnap 08:35
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Pedig ebből mindenképp megbántás lesz. Minél tovább húzod, annál csúnyább. Semmiképp sem egészséges kapcsolat ahol valaki így tapad a másikra, hogy te pedig direkt adod alá a lovat, ezzel csak még rosszabbá teszed a helyzetet.

Le kéne koptatnod még most, hogy ne később legyen belőle komolyabb baj!

tegnap 08:48
 10/15 A kérdező kommentje:
Mondtam már, hogy nekem más tetszik. Ezt tudja, ergo nem hitegetem.
tegnap 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!