Beszélnétek erről a testvéretekkel? Vagy ez így rendben van, hogy én le vagyok tojva?
Testvérem a fővárosban él jelenleg a párjával egy albérletben. Én még a szüleimmel lakom Fehérváron. A néhai nagyszüleink lakását most nem lakja senki. Én szerettem volna odaköltözni. Nemrég végre találtam is rendes állást.
Viszont most a testvéremék kitalálták, hogy ők költöznének oda, és onnan járnának fel Bp-re. A párja azt is ígérgeti, hogy felújítja a lakást.
Ez eddig oké, de én mintha a világon sem lennék. Nem hogy nem beszélte meg velem, de még csak meg sem említette nekem. Ez azért egy kicsit fura, nem?
De a szülőddel, aki örökölte, beszéltél már erről? Nem a tesóddak kell elsösorban egyeztetni erről, hanem azzal, akié a lakás.
Én amúgy azt mondanám, hogy költözhettek mind együtt, vagy egyikőtök sem, akkor kiadom a lakást és megfelezem a bérleti díjat köztetek, ha nem szorulok rá.
De olyat biztos nem csinálnék, hogy az egyik beköltözhet, a másik nem, nekem ne emlegessék fel életem végéig, hogy ekkora különbséget tettem, nem is tennék.
Mi volt a szüleid célja egyáltalán ezzel a lakással?
Beszelhetsz vele errol, de egyikotok sincs donto pozicioban szerintem 🤷♀️
Anyadekkal kell ezt lemeccselni. Vagy akie a lakas.
7-es, te eladnád.
Van olyan szülő, aki pedig a gyerekét támogatná belőle.
A kérdés az, hogy azonos mértékben, vagy egyikkel kivételezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!