Szerintetek ez rendben van és csak én reagálom túl?
Anyám szerint teljesen normális hogy az öcsém egész nap a gép előtt ül (12 éves). A lakásban meleg van így nyilván ő is izzad. Hetente legfeljebb 2x fürdik, és az utóbbi 4-5 évben egyszer se láttam fogat mosni. Hiába szólok rá hogy fürödjön vagy mosson fogat, anyám megvédi hogy "ez természetes".
Enni szinte nem is eszik, ha meg mégis akkor bundáskenyeret vagy palacsintát.
Engem rettenetesen zavar ez az igénytelenség. Ez tényleg természetes, vagy én reagálom túl?
Próbáltam. Nem érdekli. Úgy csinál mintha meg se hallaná.
Ettől függetlenül nagyon okos, de valami hihetetlenül igénytelen.
Én sportoltam ennyi idősen, és számomra felfoghatatlan hogy hogy lehet egész nap gépezni, így átfutott az agyamon hogy ez tényleg rendben van mert nekem nem ilyen volt a gyermekkorom.
Vajon meg merjem anyámnak mutatni ezeket a válaszokat? Hátha kicsit ráébred hogy nincs ez rendben.
Hát azért nem egy világprobléma...
Legtöbb gyerek ezt csinálja, én is ezt csináltam.
Meg fog változni remélhetőleg :D
kérdező, most nem azért, hogy az öcsédet védjem, de a kamaszfiúk többsége így viselkedik. gép előtt ülnek, nem tusolnak és merő egy kosz a szobájuk.
az én kölkem is ezt csinálta, én is alig bírtam elviselni. pizzán és popcornon élt.
azóta megnőtt (és felnőtt), és teljesen normális ember lett belőle
(mielőtt leszúrnátok..tudom, hogy nem minden kamasz ilyen)
a lányok másképp fejlődnek, ők sokkal hamarabb érnek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!