Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Azt hiszi minden rendben van....

Azt hiszi minden rendben van. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Feltettem egy kérdést márciusban, a sziget fesztivállal kapcsolatban. Menni akartunk az unokatesómmal macklemore koncertre mert én nsgyon szeretem. Meg is kérdeztem tőle hogy akkor elmennénk? Csak olyanokat mondott hogy lehet meg nem tudja stb. Aztán mindig mondta hogy kapott egy csomó pénzt és hogy abból majd simán el tudunk menni. Meg hogy ő majd ki fogja fizetni nekem a jegyet. Most meg olyanokkal jön hogy én azt a pénzt soha a büdös életbe nem fogom neki kifizetni stb. Ezután abból a pénzből amit félre tett, abból vett egy telefont. Azóta olyanokat ír hogy válaszoljak már meg mi a bajom. Azt hiszi hogy semmi bajom nincsen én mwg itt ázok a taknyomban mert rohad.tul rosszul esett.

2014. jún. 21. 13:00
 1/9 anonim válasza:
24%
Talán beszéld meg vele, fuck női logika..
2014. jún. 21. 13:04
 2/9 anonim ***** válasza:
Igy jártál.
2014. jún. 21. 13:06
 3/9 anonim ***** válasza:
Meggondolta magát. Van ilyen. Szedd össze magad, ennél már csak nagyobb 'gondjaid' lesznek az életben.
2014. jún. 21. 13:12
 4/9 anonim ***** válasza:
Fizesd ki magadnak a jegyet és menj el
2014. jún. 21. 13:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Neki nem volt annyira fontos a koncert, fontosabb volt a telefon.Na, most ezzel mit lehet kezdeni ???
2014. jún. 21. 13:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Azért nem várhatod el, hogy ő fizesse neked a szigetet.
2014. jún. 21. 13:36
 7/9 A kérdező kommentje:
Igenis elvárhatom, mert megmondtam neki hogy visszafizetem ő pedig sokszor megígérte.
2014. jún. 21. 14:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem várhatod el. És abban mi a garancia, hogy azt mondtad visszafizeted? Lehet nem kellett volna megígérni, de lehet csak nem hagytad békén. Ki tudja.

Vegyél vissza az elvárásaidból és kevesebb csalódás fog érni.

2014. jún. 21. 15:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha úgy is visszafizetnéd akkor miért nem veszed meg magadnak és mész el egyedül? Ha ennyit tétovàzik akkor úgy sem élvezné és te sem élvezn3da koncertet ha az ő fancsali képét kéne nézned
2014. jún. 21. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!