Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el hogy valami...

Hogyan mondjam el hogy valami nincs rendben?

Figyelt kérdés
Már néha úgy érzem összeroppanok de semmit nem szoktam elmondani itthon ha baj van. Annyira nincs oka vagyis ha visszatekintek az elmúlt egy évre nem látok semmit pedig mar tavaly november óta ilyen vagyok . Kárt tettem magamban természetesen nem ezt mondtam otthon se és az orvosnak sem. Doki szerint feljelentést kellene tennie hogy ez történt velem. Megijedtem úgy érzem tisztáznom kell ezt az egészet de félek nagyon mert rajtam egyáltalán nem látszik hogy gond van elég életvidám lány vagyok csak ha egyedül vagyok akár egy órára is teljesen magamba fordulok .
2014. jún. 20. 10:51
 1/7 Kései Sirató ***** válasza:
Keress fel egy pszichológust!
2014. jún. 20. 10:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen de előtte anyával is meg kell beszélnem elvégre kiskorú vagyok csak egyszerűen nem tudok megnyílni. Meg ezt a dolgot sem értem mert csak akkor érzem ha egyedül vagyok
2014. jún. 20. 10:59
 3/7 A kérdező kommentje:
De nincsenek öngyilkos hajlamaim vagy ilyesmi meg sem fordult még bennem.
2014. jún. 20. 11:01
 4/7 anonim ***** válasza:
8%
Valamivel játszottál és a nőgyógyász vett észre valamit?
2014. jún. 20. 11:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Karomon van kisebb égési sérülés
2014. jún. 22. 21:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Cigit nyomtál el magadon?

Nem vagy vele egyedül,rajtam is ékeskedik egy seb.Nos ideg az volt rendesen,annyira hogy nem volt fájdalom...

De hogy őszinte legyek értelme nincs ennek.Tudod az ilyen önpusztító tevékenységeknek nincs értelme,tudod akárhogy is alakul az élet,mindig lesz olyan fázis ahol boldog tudsz lenni,de általában időszakok vannak,hol boldog az ember hol pedig nem.Szóval gondok mindig is lesznek,erre van egy nagyon jó mondás:Ha elestél akkor meg kell tanulnod felállni!

2014. jún. 22. 23:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen cigis seb csak súlyosabb kicsit mert én közben beleis szivtam miközben odanyomtam de nekem sem fajt. ennek már egy hónapja de most kezd még sebesedni . Megbántam nem is akarom soha többet csinálni csak nem akarom hogy egyetlen alkalom miatt vigyenek pszichologushoz vagy ilyesmi
2014. jún. 23. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!