Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Gci vagyok vagy rendben van...

Gci vagyok vagy rendben van hogy cserébe beszélgetek vele és ne várjon pénzt? /N

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm. Az elején normálisnak indult, tök kedves volt. Gondoltam lehetnénk barátok. Később rájöttem, hogy nagyon idegesít szegény, rengeteget ír és elég rosszul lát bizonyos dolgokat, tehát még zavar is. Nem akarom megbántani, mert nem nagyon van barátja ezért feláldozom magam és barátkozom vele. Ő annyira megkedvelt, hogy ingyen elvisz néha munkahelyről haza. Nem olyan nagy táv. De én ebbe nem szállok be, ő ajánlotta fel az ingyen fuvart. Csak ugye már 5x ez megtörtént és kicsit mégis fura, hogy nem fizetek. De ilyenkor meg arra gondolok, hogy cserébe rengeteget foglalkozom vele, tehát szinte már túl is fizettem ha így nézzük. Férfi kolléga.
tegnap 07:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Éppen ezért hitegetés hogy ennek ellenére ennyit foglalkozol vele. Azt látja hogy bár állítod, hogy más tetszik, de mégis mindig ott vagy neki, tehát ő simán érezheti úgy, hogy csak idő kérdése, vagy hogy akár már most is legalább olyan fontos ő is az életedben, mint az az állítólagos másik.
tegnap 09:31
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

"feláldozom magam és barátkozom vele"

Gusztustalan vagy. Szenvedj csak, ezért megérdemled.

tegnap 11:53
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Te is pont annyira alja vagy, mint a "barát" akiről így beszélsz. Ezen a szinten meg pont egyik fél se fogja reálisan értékelni, hogy ki a többet a kapcsolatba.
tegnap 11:56
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy rakat időt fordítasz rá, hazaviteted vele magad, tehát valamelyest reményt adsz neki, hogy minimum kedveled őt. Ő tapad, te hagyod (mivel nem szólsz neki), ebből pedig a részéről koppanás lesz, minél tovább tart ez az egész, annál nagyobb.
tegnap 18:37
 15/15 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező te gusztustalan vagy és abból is az alja.

Full kihasznàlod őt, mert tudod többet akarna tőled és bemeséled magadnak te milyen jóságos vagy, hogy nem akarod őt megbántani. Ilyen emberek a legrosszabbak és a tiszta lelkű, normális embereket tesztek lelkironccsà, mint amilyenek ti is vagytok.

tegnap 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!