Miért nem fogadnak már el a barátaim most, hogy megváltoztam és már nem a bohóc szerepét játszom el?
Valamikor hívtak, kerestek rendszeresen, együtt lógtunk mentünk mindenhová. Engem nem zavart az, hogy bohócot csinálok magamból, csak az érdekelt, hogy jól múlassunk, jókat nevessünk. Azt hittem, hogy igazi barátok vagyunk. Az elmúlt néhány évben viszont jelentősen megváltoztam, határozott lettem, önbizalommal tele, és már nem csinálok magamból bohócot, követelem viselkedésemmel ugyanazt a státuszt mint ők. Viszont ez oda vezetett, hogy már nem szándékoznak velem együtt lógni.
Mitől lehet? Az emberek nem képesek elfogadni azt, hogy az emberek változnak és már nem elégednek meg ugyanazzal a szereppel amit régebben kiosztottak nekik? Már nem tudnak rajtam röhögni, már velem együtt kellene röhögni és ez már nem fekszik. Úgy látszik, hogy minden társaságba kell egy bohóc.
"Már nem tudnak rajtam röhögni, már velem együtt kellene röhögni és ez már nem fekszik."
Itt a válasz.
4
Igen, de ez miért gond számukra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!