Nagyon sok emberrel megutáltattam magam az elmúlt pár évben, de megváltoztam, hogyan zárhatnám le a múltat?
Bánt a dolog lelkileg, hogy ennyien utálnak, legtöbben közülük megbocsátásra képtelenek egyszerűen szóba se hajlandóak állni már velem.
Mostmár más a helyzet, viszont akik megutáltak, azokkal már nem tudom jóvá tenni a kapcsolatot, és bánt a dolog hogy ennyire megutáltak. Hogyan fogadhatnám ezt el, zárhatnám le a múltat és tekinthetnék inkább a jövő felé?
Igazuk van, hogy nem állnak szóba veled, én sem tenném.
Mostohaanyámmal egy szót sem váltok, midig kötsögösködött, stb... most, persze pitizne, meg jönne jópofiskodni, hát anyád! Eszem égéban sincs, aki a hat évig csak kritizálni és bszogatni tudott, az hagyjon békén.
Megváltoztál, ja, bűntudatod van, de jó is így. Ezzel együtt kell élned, tanultál belőle. A múltat zárd le, és innentől kezdve viselkedj normálisan másokkal.
1: Nem tudhatod, hogy miért utálták meg. Engem is nagyon sokan utálnak, pedig aztán marhára nem vagyok az a köcsögösködő stílus...
Pusztán depressziós voltam sokáig és azokat nehezen viselik el az emberek és ezért kiközösítettek...
Egyébként ettől függetlenül engem is érdekelne a válasz, mert még most is előfordulnak dolgok, ami miatt meg vagyok sértődve (például nem hívtak el egy esküvőre úgy, hogy sokáig még együtt is laktam a most már házaspárral).
Mi van, fáj az igazság?! Nyilván OKUK van rá, cak úgy SENKIT nem utál a másik. Szóval megérdemled.
Utolsó a "nem barátkoznak velem", és a "megbocsátásra képtelenül rühellnek" között van némi különbség. Te tényleg nem érzed?
Te nem feltétlen tehetsz róla, ő viszont igen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!