Megváltoztam, ezért kicsit piszkálnak, mit tegyek?
Sziasztok! Bocs, ha rossz a kategória elöször is.
Körülbelül fél éve kezdem el megváltozni, föleg külsöleg.
Ezelött az osztályban kicsit "lúzer" voltam. Igénytelen, és kicsit kocka, meg föleg nagyon gyerekes. Most kb egy fél éve kezdtem el nagyon megváltozni, új, divatosabb ruhákat, cipöket veszek, divatosabb hajat is vágattam. Meg rájöttem, hogy nem tudok olyan jól ellenni már a "kockákkal" ezért elkezdtem barátkozni az osztály menöbb felével. Gyorsan összebarátkoztam velük, az egyik közölük a legjobb barátom most. De vannak néhányan, akik kicsit lenéznek, ha pl új ruhákat veszek, mindíg megjegyzik, hogy "nagyon menö vagy". Amióta velük lógok, sokkal jobb minden. Több dolog történik, vicesebbek a napok, többet nevetek. A lányokkal is könnyebben tudok ismerkedni, beszélgetni.
A legjobb barátom néha fel szokta hozni, hogy régen kikkel barátkoztam, és ez bántó tud lenni, mert szeretnék megváltozni. Most kb pont a kettö "csoport" között vagyok. Már "kiléptem" a kockáktól, de nem vagyok még teljesen az osztály másik felénél. Mit tudnék tenni annak érdekében, hogy jobban de tudjak illeszkedni, illetve, hogy jobban elfogadjanak. 15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!