Érted?? kérdése:
Hogy lehet félni a bohócoktól?
Figyelt kérdés
Sosem értettem ezt, mi bennük az ijesztő? Kinézet, hogy folyton nevet, vagy MI?2015. aug. 29. 18:20
1/6 anonim válasza:
Megerteni nem olyan konnyu, elfogadni annal inkabb. EN peldaul azt nem tudom megerteni, hogy a lepkektol/pillangoktol hogy lehet felni.
En nem mondom, hogy fellek a bohocoktol de szamomra nem vizzesek, inkabb visszataszitoak, szanalmasak.
2/6 anonim válasza:
Számomra a kinézetük az ilyesztő.
3/6 A kérdező kommentje:
Szánalmasak? Hát, ez nem túl szép szó egy olyan emberre nézve, akinek ez a munkája.
2015. aug. 29. 19:41
4/6 anonim válasza:
A bohóc egy furcsa groteszk jelenség ,ha jól belegondolsz ijesztő is lehet. Állandóan másokból csinál viccet és valódi érzelmeit elrejti a festett művigyor,közben meg úgy viselkedik mint egy fogyatékos de nagyon is van esze. .Szóval elég nyomasztó egy valami.
5/6 anonim válasza:
Mivel szándékosan ijesztőre formált piros orrú kövér "zsivány" bohócok maradtak fent leginkább a tömegkultúrában; és nem a harlekin vagy például a fehér bohócok.
Most már csak nevelés kérdése ki nem tartja ijesztőnek az ösztönökre alapozva annak szántat.
6/6 anonim válasza:
Mióta láttam ezt a filmet, ha bohócról van szó mindig Spaulding kapitány jut eszembe. Kissé nyomasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!