Lányok! Nektek ki a fontosabb a barátnőtök vagy a fiutok?
Figyelt kérdés
A "barátnőim" egyáltalán nem beszélnek velem mióta "szerelmesek". Nekem sajna Ők túlságosan is hiányoznak, minden nap eszembe jut az a sok hülyeség amit csináltunk és nem tudom elhinni, hogy nekik én nem hiányzom2015. dec. 16. 18:27
1/3 Sunshinedoll válasza:
Barátok. Bárhol bármikor pótlok bármilyen pasit.
2/3 anonim válasza:
Ha valakire egyszer azt mondom, hogy fontos nekem és szeretem, akkor nem rangsorolok, mert minek?
Évek múlva azt is döntsem majd el, hogy én melyik gyerekemet szeretem jobban, és akkor a másikkal kevésbé fogok foglalkozni?
Kevés olyan ember van az életemben, akikért bármit megtennék, de az ő esetükben nincs olyan, hogy kivel találkozok/beszélek szívesebben, kit szeretek jobban, egyszerűen nem fogom ejteni a barátnőimet azért, mert én most szerelmes vagyok, és csak vele van kedvem beszélni, és ez fordítva is igaz.
3/3 anonim válasza:
ja én se csípem hogy a legjobb barátnőmnek egy fiú jön az életébe, teljesen megváltozik, nem beszél hozzám, elhanyagol, és csak akkor kellek ha valami baj van, de még néha azt se mondja el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!