Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőtök azt mondaná, hogy tartsatok szünetet, mert most csak a vizsgáira akar koncentrálni, és az szinte fontosabb, mint ti, mit tennétek? (férfiak)
hát én lány vagyok..:D
de nem tudom, milyen komoly a kapcsolatotok, de sztem..hát megértem mindkettőtöket.
az h szünetet kér nem tudom pontosan, mit takar..
nekem biztos rosszul esne, közben meg is érteném, hogy fontosak a vizsgák.. de hogy csak az a fontos.
sztem beszéljétek meg:)
Felejtsd el a csajt szerintem.
Ha barátom azt mondaná, hogy most szüneteljünk a vizsgaidőszak alatt, akkor lényegében engedélyt kér arra, hogy félrekefélhessen. Természetes, hogy vizsgaidőszakban nem találkozunk annyit, mert készülés. Nem szünetelni kell, hanem vissza kell venni az együtt töltött időkből.
23:06-os vagyok.
Elsőnek igaza van, beszéljétek meg. De nekem eszembe nem jutna azt mondani a férfinak, akit szeretek, hogy tartsunk szünetet, mert készülnöm kell. Meg különben is; mennyire jó már sok tanulás után odabújni valakihez ha még csak 1-2 órára? A szünet nem jó dolog...
lány vagyok, de szerintem ha nem hosszú időről van szó, hanem egy vagy két hétről maximum akkor teljesen érthető.
velem volt olyan hogy a tanulás miatt ingerült voltam és nem tudtam igazán koncentrálni amikor a barátommal találkoztam, ezért összevesztünk, utána meg még pluszban idegeskedhettem a veszekedésünk miatt is, és utólag úgy érzem egyszerűbb lett volna abban az 1-2 hétben inkább nem találkozni, csak ezt nem mertem neki elmondani soha...
Jó, mások vagyunk. Engem pl kifejezetten megnyugtat, ha találkozhatok barátommal ilyenkor. Ettől még nem leszek paraszt, ha 3 napos tanulás és egy óra alvás után igenis látni akarom, még ha csak egy órácskára is; hogy utána kezdődhessen minden előről. Nekem is fontosabb a tanulás és tanulok is, nem baszom el az időt. De miért nem lehet azt mondani, hogy most ne találkozzunk annyit? Miért kell rögtön a szünet szóval dobálózni?
Meg ha egyáltalán felmerül a kérdés, hogy felháborodjon-e, vagy mit is tegyen ilyenkor, az milyen? Ennyire erővel már az is parasztság, hogy tenni akar valamit, és nem mondja azt a csajának, hogy "Ok, tanulj csak, szívem."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!