Lányok! Nektek fontosabb egy fiú, mint például a barátnőtök?
Amúgy lehet értelmetlenül fogalmaztam meg,ezért bocsánat és remélem értitek a kérdést :)
Lány vagyok és 16 éves
Nekem igen.
Mármint mostani állás szerint,mert nincsenek olyan hűdenagy barátnőim.Ugyhogy igen most fontosabb lenne,ha lenne.:D
Amugy meg, ha van egy tényleg IGAZ barátnőm, akkor megtalálnám az aranyközéputat.
Barátnőm elég gyakran nélkülöz engem, amikor van pasija, de én igyekszem mind a kettővel ugyanannyi időt tölteni, vagy ha másképp nem tudom megoldani, akkor közös program, hármasban. Ezeken a programokon egyértelműen nem lógok annyira a pasi szájában és karjában, figyelek arra, hogy egyik se érezze magát felesleges harmadiknak. Amikor viszont a barátnőm, a pasija és én csinálunk közös programot, akkor én mindig érezhetem, hogy csak a gyertyatartó vagyok.
Így amikor éppen úgy jön ki a lépés, hogy mind a kettőnknek egyszerre van barátja, akkor alig találkozunk. Néha msnen beszélünk, vagy hetente-két hetente egyszer összefutunk.
Lány vagyok, de nincsenek barátnőim mert nem tudok velük semmiről sem beszélni illetve valamiért meg tudnának engem fojtani a csajok. Így nálam kicsit más a helyzet :)
Nekem a haverok/barátok a legfontosabbak!!! Velük évek óta ismerjük egymást.
Ha bejön egy pasi a képbe, természetes, hogy eleinte sok időt töltök vele, hiszen még nem ismerem ezért meg akarom ismerni, illetve ha nagyon bejön, akkor azt hiszem nem kell részleteznem miért vagyok sokat vele :)))
Ezt szerencsére a haverjaim megértik, ez náluk is így van.
De egyébként mindig a barátok az elsők, addig amíg a pasimmal... nem tudom hogy írjam neked, mert ahogy olvastam 16 éves vagy így ez téged nyilván még nem érint. :)
Szóval amíg nincs komolyabb kötődés köztünk, csak testi kapcsolat addig a barátok az elsők.
Amikor úgy érzem az a pasi valamiért más és akár hosszútávon is el tudom vele képzelni magam akkor onnantól próbálok vele lenni többet és építgetni a kapcsolatunkat. Ilyenkor egyenrangúvá válik a barátokkal.
Nálam olyan nincs, hogy a pasim fontosabb a barátoknál, mert a kikapcsolódás mindig kell és a pasimmal nem tudok "úgy" kikapcsolódni és szórakozni mint a haverokkal. Akkor nem kell törődnöm semmivel és azt csinálhatok, amit akarok. (Nem megcsalásra gondolok csak szórakozásra, baromságokra!) :)
De ha személyesen érint téged a dolog azt tudom mondani kedves kérdező, hogy ilyen korban a lányok kicsit megbolondulnak, ha tetszik nekik egy fiú és hanyagolják a barátnőiket. És ők észre sem veszik, szóval ne várd, hogy majd bocsánatot fog ezért kérni tőled.
Próbáld meg elfoglalni magad addig valamivel, találj egy új hobbit vagy valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!