Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, férfiak, nektek ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak, nektek ki a fontosabb: a barátnőtök/feleségetek vagy az anyátok?

Figyelt kérdés

Tehát, ki áll az első helyen. Őszinte válaszokat, ha lehet :)

Kort is írjatok + hogy mennyi ideje vagytok együtt a párotokkal.

2012. aug. 14. 16:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
33%
Az anyám!!! 5-éve vagyok a párommal. 27/F
2012. aug. 14. 16:21
 2/12 anonim ***** válasza:
10%
Feleségem mindenek felett, 3 év 25F
2012. aug. 14. 16:22
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
37 vagyok, van gyerek is. A családom az első, azon belül a gyerekek majd a párom. Az anyámra mindig számíthatok, remek asszony aki tudja, hogy egy férfi életében a családja az első. Nem akar első helyre kerülni, inkább támogat ahol csak tud.
2012. aug. 14. 16:23
 4/12 anonim ***** válasza:

A menyasszonyom.

29/F, két éve vagyunk együtt

2012. aug. 14. 16:27
 5/12 anonim ***** válasza:
Milyen kérdés ez már? Nyilván a barátnőm. 26f, nincs most párom
2012. aug. 14. 17:13
 6/12 A kérdező kommentje:
5.-nek: ahogy látod, nem mindenkinek a barátnője az első... :/
2012. aug. 14. 17:18
 7/12 anonim ***** válasza:
6%
Nekem szerencsém van a párommal mert anyujával nincsenek jóban, így neki én vagyok a fontos. De már most félek hogy mi lesz mikor a fiam csajozni fog, pedig 6hét múlva születik. Azért jó látni hogy vannak akiknek az anyukájuk a legfontosabb :-)
2012. aug. 14. 17:32
 8/12 A kérdező kommentje:
utolsó, érdekes, amit írsz :) örülsz annak, h téged szeret jobban a párod, de elvárod, h a fiad téged válasszon a barátnője helyett :D
2012. aug. 14. 17:46
 9/12 anonim ***** válasza:

"De már most félek hogy mi lesz mikor a fiam csajozni fog, pedig 6hét múlva születik. Azért jó látni hogy vannak akiknek az anyukájuk a legfontosabb :-)"

Megmondom mi lesz: mindegyik lányról le akarod majd őt beszélni mert nem leszel képes belenyugodni hogy a fiad már nem kisgyerek, ha meg nem neked ad igazat hanem "annak a libának" akkor meg rögtön azt fogod gondolni hogy "az a hülye kis p... magához édesgette". Ha rajtad múlna életed végéig melletted lenne a fiad hogy NEKED legyen jó, és egy cseppet se zavarna hogy ha te már nem leszel akkor hirtelen olyan egyedül lesz mint az ujjam csak mert te kalitkába zártad (gyakran súlyos pszichés következmények is fellépnek ilyenkor a "gyereknél"). Ha szereted őt akkor elengeded amikor már itt az ideje. Ha meg legszívesebben nem engednéd el akkor nem szereted őt. Csak azért írtam le mert egyáltalán nem vágtad még le hogy mennyire egészségtelen dolog ez és az ilyen "anyatigrisekkel" sajnos Dunát lehet rekeszteni...

És hogy a kérdésre is válaszoljak: nekem a barátnőm lenne fontosabb (ha éppen lenne). Akinek az anyja az első az milyen jogon várja el azt a párjától hogy örök második legyen? Milyen jogon várja azt hogy a másik így akarjon élni? Ő maga talán jól érezné magát egy ilyen kapcsolatban ahol az anyós a minden? Na ugye...

24/F

2012. aug. 14. 18:50
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem így értettem, nem akarok egy anyámasszonykatonáját nevelni de mióta megtudtam hogy fiam lesz, gyakran belegondolok hogy milyen fura lesz majd mikor már nem anyu lesz neki a legfontosabb nő az életében. Ha talál egy számára normális, kedves lányt, aki szereti és megbecsüli, én boldog leszek és várni fogom a kisunokákat :-)
2012. aug. 14. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!