Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire gáz ha a barátnőtök/feleségetek/élettársatok álmában pukizik?
"100% ig gáz"
Komoly! :D
És akkor mi van? Ráadásul álmában.
Akármilyen meglepő, a lányok/nők is emberek és termelődnek bennük is gázok. Álomban még kontrollálni sem nagyon lehet. Tehát nem baj, mert ha bent maradna, akkor annak még egészségre káros következményei is lennének :)
Utálom ezt rád zúdítani, kedves kérdező, de sajnos a csajok még sz*rni is szoktak. Sőt, a Mikulás sem létezik... :'(
"A kérdező kommentje:
és ha annyira hangos hogy a fiu felébred?"
Nézd,ha atomvillanás követné,akkor sem kelnék fel rá.Egyszer hallottam pukizni a barátnőmet,de akkor már reggel volt,én már ébren voltam.Mosolyogtam egyet és ennyi.
Az eléggé kiábrándító tud lenni!
Ha a fingod szagos akkor annak van oka, amit ki is tudsz tenni a wc-be! Tudom mert én is inkább elmegyek slamasztikázni, minthogy gyötörjenek a gázok!
Ébren oké h az ember kontrollálja, de alva nem tudja! Viszont lehet tenni ellene! Ha én érzem és elmegyek wc-re lehet h utána is fogok fingani, de annak már nincs általában szaga!
Ki a franc akar egy telefingott szobában bármit is csinálni?!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!