Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívjátok, becézitek a férjetek\\feleségetek vagy a barátotok\\barátnőtök?
2. válaszoló: és akkor mi van ha már van ez a kérdés többször is?? Lehet hogy az előzőek elkerülték néhány ember figyelmét és ezt meg észreveszik vagy fordítva. De tudtommal nincs bent a szabálykönyvben hogy hány db lehet egy kérdésből. Ha nem akarsz akkor meg ne írj ... ennyi.. :D
1. válaszoló: Én is Mackónak hívom =)
cicc mackóó baby cica kicsim ...
attól függ:P..melyik jut eszembe:Dxd
igen igy konkrétannincs benne a szabálykönyvben,csak így-# Ugye ellenőrizted, hogy ezt még senki nem kérdezte meg előtted, amit tudni szeretnél? Ha nem, bal oldalt, a menüpontok alatt, írd be a keresőboxba a kérdéseddel kapcsolatos kulcsszavakat, hátha így is megtalálod kérdésedre a választ! ja és ahol irtad a kérdést ez felette található!olvasd el mert eddig biztos nem tetted meg!
Én meg had reagáljak már azt a sablonos kérdésedre amit én akarok mert ugye ez sincs megtiltva!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!