Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Ti hogy mondtátok el otthon, hogy van barátotok/barátnőtök? És mit szóltak? :-)
anya, szeretnék neked valami fontosat mondani. ülj le. van barátom, de ne aggódj, nem fog a tanulás rovására menni, csak szeretnék vele olykor találkozni, meg vele tölteni az időmet. ha szeretnéd, majd be is mutatom neked.
megkérdezte, az e, akire ő gondol, mert volt egy srác, akivel nagyon jó barátom voltunk, és ő váltig állította, hogy mi járunk, csak nem vallom be neki. nem örült a hírnek, de elfogadta.
akkor 15 voltam.
19/L
Ffi
Fiúknál: Apa: Jól van fiam, van kotonra pénzed?
Anya: És mikor mutatod be? Ugye nem leszek nagymama?
Lányoknál: Apa: Nem örülök neki, inkább többet tanulnál de ha már van, ugye nem fekszel le vele?
Anya: Van gyógyszered? Ne menjünk el felíratni? De apád meg ne tudja!!!
utolsó: ez nagyon fordítva van nálam:DDD
apa: jólvan! ki az? mikor mutatod be? komolyak a szándékai?
anya: hát... jóvan. de aztán majd nehogy romoljanak a jegyeid, mert akkor eltiltalak tőle!
19/L
Én a mostani barátomat úgy mondtam meg neki, hogy először is :
délután közöltem vele, hogy lemegyek sétálni a fiúval.
hazamentem : anya összejöttünk.!:)
erre Anya : hát jól van : )) majd mutasd be.
Ja és amúgy már be is mutattam :):) pedig még csak 15-én leszünk 1 hónaposak. :)
Nálunk mindig így van. Leülünk megbeszéljük az ilyeneket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!