Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresnétek úgy valakit utazni, ha lenne barát/barátnőtök? És mit szólnátok, ha a párotok ezzel állítana be otthon, hogy megy valakivel?
Én biztos nem keresnék mást, ha egyszer ott a párom :S Megmondanám a páromnak véletlen sétáljon arra és Őt választom:D
Barátom ha mást választana, elfelejthet, természetesen, de nem hiszem, hogy megtenné. Azért ez nem lenne semmi... :S
Nani
Én nem vállalnám be:1.A párommal érezném magam igazán jól
2.Soha nem bántanám meg ilyen dologgal
Ha Ő állítana haza ilyen témával akkor az nekem nagyon rosszul esne és nem hinném hogy megtudnám bocsátani neki!
hat szerintem nincs olyan aki ezen ne akadna ki. es valoszinuleg nem elvezned az utazast mivel vegig az lenne h a parod ideges, feltekeny, osszevesztetek.
mig nem olvastam a reszleteket azt mondta vna h lehet, mivel ez mar a 3. nyaram amit "soloban" toltok, vagyis a baratom sehova nem tud eljonni joforman igy en masokkal kirandulgatok, de nem idegenekkel es nem 2esben....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!