Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már, hogy szociálisan jobban elfogadnak, ha van barátotok / barátnőtök?
A családban több segítséget kaptok, olyanok kezdenek barátkozni veletek, akik eddig nem, több elismerést kaptok a hétköznapokban, meg ilyesmik. Aki meg egyedül van, azt általában senkinek nézik.
23/L
Én ilyet sosem éreztem ugyan annyira elfogadtak ha volt épp valakim ha nem. Szerintem ez normális esetben nem befolyásolja senkivel sme a barátságodat.
22/F
hát nem. sőt...
ha azt mondod nincs pasid, körbenyalják a s.gged, hátha ők lehetnek a következők, míg ha van akkor odébbállnak a következőhöz.
Szerelmes vagy jobb esetben és boldog, több az önbizalmad, pozitív energiákat sugározol a külvilág felé, s így ők is jobban pajtáskodnak feléd,mert a vidámságot, nem a magány miatti elkeseredést látják rajtad. =) Ez természetes. =)
Elvileg a srácoknál is ez játszódik le, ha előtte nem is voltak jók másoknál,ilyenkor nekik is könnyebben megy a pajtáskodás lányokkal/fiúkkal egyaránt... =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!